Donkerblauw interieur met kleurrijk schilderij

De ambassadeurs van Werk aan de Muur

Laat je inspireren!

De ambassadeurs van Werk aan de Muur nemen je mee in de wereld van interieur en laten je graag hun favorieten kunstwerken zien. Daarnaast volgen zij de trends op de voet en vertellen je daar graag meer over. Ontdek de kleurrijke woonstijl van Theo-Bert Pot, de industriële stijl van Michèle en ontdek het interieur van Leonie van Gewoon wat een studentje 's avonds eet.

Ontdek de favorieten van onze ambassadeurs

Theo-Bert

@theobert_pot

Theo-Bert Pot is interieurstylist en ontwerper. Hij is fanatiek verzamelaar en houdt ervan om te mixen en te matchen met veel kleur, materialen en dessins.

Theo-Bert's favorieten

Linda

@deense_zomer

Het interieur van Linda is een kleurrijk geheel. Ze hoopt mensen te inspireren door meer kleurgebruik en toffe elementen toe te passen in een interieur.

Linda's favorieten

Leonie

@lterveld

Neem de stijl art deco, mix het met veel kleur en een aantal geweldige eyecatchers en je krijgt een eindresultaat dat 100% Leonie is!

Leonie's favorieten

Sofie

@sofiedekruijff

De woonstijl van Sofie kan het beste omschreven worden als eclectisch, met een voorliefde voor antiek en vintage.

Sofie's favorieten

Marrit

@donebymyselfblog

Gedurfd is de beste omschrijving van het interieur van Marrit. Ze combineert graag kleur met jaren '50 design en vintage.

Marrit's favorieten

Michèle

@industrieelchique

Michèle is een echte interieur liefhebber en haar stijl is industrieel met een chique twist. Een combinatie van industriële items, warme houttinten, rustige kleuren en kunst.

Michèle's favorieten

Roy

@roy83

Roy is interieurstylist en zijn woonstijl is mix van verschillende stijlen met een bont interieur. Zijn interieur is altijd in beweging en daarom mixt hij kleur met rustige items.

Roy's favorieten

Andrea

@andrea_groot

Andrea volgt geen trends, maar verandert wel vaak qua interieur. Ze is gepassioneerd door interieur en lifestyle. Haar interieur omschrijft ze als vintage en eclectisch.

Andrea's favorieten

Marieke

@whisperingbold

De woonstijl van Marieke is een tikkeltje eigenwijs en eigenzinnig. Ze is een echte interieur junkie met een droomhuis in Haarlem.

Marieke's favorieten

Nancy

@_nancyfaber

De interieurstijl van Nancy is kleurrijk, Scandinavisch en dan het liefst gecombineerd met design items. Ze mixt graag design items met tijdloze abstracte kunstwerken.

Nancy's favorieten

Mindy

@mindy_schroor

Mindy omschrijft haar woonstijl zelf als Bold Romance, een vrouwelijke dromerige stijl, maar wel met een rauw randje en gewaagde keuzes.

Mindy's favorieten

Ontdek alle blogs van onze ambassadeurs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks