Favoriete werken in de Budapest collectie


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!
Bekijk alle Budapest werken

Trekpleister voor toeristen en beeldmakers

Met haar prachtige gebouwen, pleinen en de rivier de Donau is Budapest een ware trekpleister voor toeristen. Maar de bijzondere bezienswaardigheden trekken ook kunstenaars naar deze Hongaarse stad. Favoriete plaatsen zijn dan de Kettingbrug over de Donau en het Hongaarse parlementsgebouw.

Bruisende metropool

Hoewel Hongarije veel plattelandsgebied bezit, is Budapest een bruisende stad. De metropool biedt voldoende vertier op het gebied van kunst, cultuur, shoppen en uitgaan. Grote kans dat je de stad al eens tijdens een stedentrip hebt bezocht of dit nog van plan bent! Kies dan een kenmerkend stukje Budapest voor op de muur in woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte.

Budapest bij jou aan de muur

Heb je een grote lege muur of juist een kleinere plek boven je eettafel of bureau? Werk aan de Muur levert alle werken in een formaat dat past bij jouw inrichting. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit verschillende materialen waarom de kunst wordt afgedrukt: Canvas, aluminium, (ingelijste) poster of Xpozer. Ieder materiaal heeft haar eigen uitstraling, de keuze is aan jou! Twijfel je over afmeting of formaat? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties