China

China: De Chinese muur, eindeloos veel tempels en pagode's en prachtige natuur...maar ook moderne wolkenkrabbers, grote fabrieken en massaproductie. Wil jij een werk van dit rijke land aan je muur? Onze beeldmakers hebben een mooie verzameling China werken voor je gemaakt.

Onze favorieten in de China collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle China wanddecoratie

Alle collecties

China, een veelzijdig land voor aan de muur

Het veelzijdige China laat zich niet zomaar in een paar woorden vangen. De ruimte, rust en primitieve leefomstandigheden van het platteland, staan in groot contrast met het bruisende stadsleven. Daar, in de grote steden, maken kleine huisjes en oude tempeltjes plaats voor grote wolkenkrabbers en moderne gebouwen. Een typisch Chinese levensstijl wordt deels ingeleverd voor een Westerse manier van leven, maar nooit helemaal. De mix is daardoor in iedere stad anders en creëert een unieke samenleving.

Mix van oud en nieuw

Gelukkig zijn er ook veel oude gebouwen die niet verloren gaan in de modernisering. Grote tempels, oude keizerlijke paleizen en natuurlijk de Chinese Muur staan trots overeind. Voor toeristen en kunstenaars van buiten China zijn dat dé trekpleisters die het land zo bijzonder en interessant maken. De combinatie van oud en nieuw versterkt het beeld dat door fotografen wordt vastgelegd. We kunnen het ons hier soms nauwelijks voorstellen: moderne Chinezen met een smartphone en tablet die zich per fietstaxi laten vervoeren naar een simpele markt waar de koopwaar op kleedjes licht uitgestald. Of wijken met éénkamer huisjes en een gezamenlijke badkamer voor de hele straat, die uitzicht biedt op een enorm warenhuis waar de duurste modemerken verkrijgbaar zijn. Wat een land!

Vooruitgang, verandering en hard werken

De prachtige natuur, de eeuwenoude tempels, de Chinese muur en de moderniserende samenleving zijn allemaal prachtige onderwerpen voor mooie muurdecoratie. Een werk uit de China collectie van Werk aan de Muur past daarom in veel interieurs. Wil je een werk dat symbool staat voor vooruitgang, hard werken of verandering, dan vind je tussen onze China werken wat je zoekt. Maar ook voor wie gewoon stapelverliefd is geworden op dit bijzondere land hebben we prachtige werken, die je woonkamer of kantoor een Aziatische touch geven.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties