Facebook pixel
De antieke herenfiets van Martin BergsmaAufkommender Sturm van Harald FischerFiets op een Amsterdamse brug. van Don Fonzarellifietser rijdend in de mist  van Dirk van EgmondOud vrouwtje en haar fiets van John KreuknietBrooklyn Bridge, NYC van Rik EngelgeerDe eenzame fietser... van Bob BleekerEenzame fietser van marjolein ParijsFiets in de zonsondergang van Sjoerd van der WalAmsterdam, fietsers in de Damstraat van Bart Van DijkBeer in de regen van Marieke NelissenA Path for Everyone van Lars van de GoorOp weg naar Fitz Roy van Ellen van DrunenBicycle - Kleurrijke foto van Nico van der VormBrug over de Prinsengracht van Tom ElstSon & Sun van Caroline LichthartOranje fiets van Jasper HovengaTegenwind van Ellen van DrunenHeineken fiets van Yolanda HettemaColour shine and patterns  van Jerome CoppoAMSTERDAM Fietsen-nostalgie van Melanie ViolaDe Schuurvondst van Martin BergsmaTypisch Amsterdam van Melanie ViolaChinees bakfiets-restaurant, China van Inge HogenbijlBicitaxi Havana, Cuba van Rob AltenaSchilderij Utrecht met de Dom van Kunst CompanyItaliaanse fietsen van Bart van DintenSepia fiets in Amsterdam van Heleen van de VenI want to ride my bicycle van Jaco Verheulcranks op de racefiets van Eugene WinthagenKrrrrrrr schakelen van Leon van BonJust ride van Leon van BonZadelpunt Retro van Leon van BonWelkom in Amsterdam! van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)Fietsen langs de zee van Ruben DarioThe Bike and the City van Marc SmitsPeloton van Paint- IngVroege vogels van Sybren VisserStreet view in Leiden, Netherlands. van Lorena CirsteaSchaduw van een fiets op de Gaardbrug over de Oudegracht in Utrecht van De Utrechtse GrachtenDe vintage herenfiets van Martin BergsmaEenzame fietser van Janny HeinsmanBright Day van Bright DesignsStraatkunst van Ellis PeetersNederlandse Fietsen van Oscar van CrimpenBerlin City Bike  van Lisenka l' AmiOude fiets in Durbuy van Wendy NooijenAmsterdam van Ida MullerSkylines of a sunny sunday at springtime van Frans van der GaagFiets (1) van Inge BogaardsOne Man Two Wheels van Claire Droppert

Fietsen

De fiets is één van de meest populaire vervoersmiddelen in ons land en belangrijk onderdeel van het dagelijks verkeer. Geen gek idee dus om dat ook te laten zien in je interieur met een werk uit onze Fietsen collectie!

Onze favoriete Fietsen kunstwerken

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Alle werken in het thema Fietsen

Fietsen is een levensstijl

Het lijkt wel of fietsen bij Nederlanders in het bloed zit. Zodra kleine kinderen kunnen lopen, komt ook de eerste fiets. Op deze loopfiets of driewieler wordt hard geoefend tot er - via een fiets met zijwieltjes - kan worden overgestapt op een groter model. We fietsen naar school of werk, doen onze boodschappen op de fiets en maken in het weekend nog een plezierrondje op de fiets met het hele gezin. Echte fanatiekelingen fietsen naast deze 'dagelijkse ritjes' nog veel meer. Mountainbiken en wielrennen zijn als sport en hobby enorm populair. Regenbuien en storm maken het fietsen lastig, maar niet onmogelijk. Echte fietsliefhebbers gaan daarnaast iedere uitdaging op de fiets aan.

Fietsen kunst aan de muur

In onze verzameling fietsen kunst vind je werken die de verschillende kanten van onze liefde voor fietsen belichten. Van de typisch Hollandse Fiets op een Amsterdamse brug tot het sportieve Wielrennen, onze beeldmakers hebben de beste fietsen kunst in onze collectie bijeengebracht. Bestel jouw favoriete werk op canvas, aluminium of poster en hang 'm in je interieur voor een vleugje echt Hollands fietsgevoel.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties