Facebook pixel
Fietsers in Oslo van Hamperium PhotographyClose Finish van Paint- IngFiets op een Amsterdamse brug. van Don Fonzarellifietser rijdend in de mist  van Dirk van EgmondFietsen van Rob van der TeenFietsen op de Waddendijk van Terschelling in mei van Hans van der WeideMore Plains in India van Ellen van DrunenOp weg naar Fitz Roy van Ellen van DrunenTegenwind van Ellen van DrunenOranje fiets van Jasper HovengaOud lederen fietszadel van Tejo CoenLonely Cycling van Paul JespersJoop Zoetemelk schilderij van Paul MeijeringMTB Silberhorn van Menno BoermansWielrenner sport art van Rene du ChatenierThe cyclist van Eppo KarsijnsFiets kunst in blauw en roest van Heleen van de VenWielrenners in de Zwitserse Alpen van Menno BoermansCross fietser in de lucht van Marco van den ArendMountainbikers in Zwitserland van Bas KosterWielrenners van Paint- IngFiets artiest. van Piet HaaksmaSport Hoofdprijs winnaar" Digiphoto Pro" Baanrenner sprinter van Marco KniesColour shine and patterns  van Jerome CoppoUnieke fietser, wielrenner, antieke fiets van Bram Van DensenThe lucky cyclist van Lars van de GoorKrrrrrrr schakelen van Leon van BonBottecchia 1 van Leon van BonZadelpunt Retro van Leon van BonDe Muur van Geraardsbergen van Leon van BonAlbert Cuypstraat van Hugo LingemanFietsen langs de zee van Ruben DarioPeloton van Paint- IngThe biker and the tree van Rene HamannGreat Basin Wyoming van Ellen van DrunenLacets de Montvernier van Leon van BonTour de France - Col d'Izoard van Leon van BonGiro d'Italia 2 van Cees PetterWielrijders in de weilanden in de ochtendmist van Daan KloegFietsrace 1950 van Aad WindigFietsen op het strand 1948 van Aad WindigWielrenners die over de finish fietsen, uit 1895 van Gerrie TollenaarDe eenzame fietser van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)Bike at sea van Ruben DarioBike at sea van Ruben DarioCrash Cauberg Valkenburg van Robert van WilligenburgCrash Cauberg Valkenburg van Robert van WilligenburgBram Tankink afscheid van de Amstel van Leon van Bon

Fietsen en wielrennen

Is wielrennen of mountainbiken je passie? Dan mag dat best te zien zijn in je interieur! Laat dan zien dat fietsen (top)sport is en hang mooie fiets muurdecoratie boven de bank.

Onze favoriete werken in de fietsen en wielrennen collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Bekijk alle fietsen muurdecoratie

Alle collecties

Fietsen is een sport

In Nederland is de fiets één van meest gebruikte transportmiddelen. In ons dagelijkse leven verplaatsen wij ons met de fiets van A naar B. Er zijn ook mensen die het fietsen een stapje serieuzer nemen: Niet het einddoel van de fietstocht is belangrijk, maar het fietsen zelf! Deze fietsers fietsen om lange afstanden of hoge snelheden te behalen. Voor hen is fietsen een sport.

Wielrennen en mountainbiken

Het vlakke Nederlandse landschap biedt fietsers vaak maar weinig uitdaging. Wielrenners zoeken in landen als Frankrijk en Spanje hoogteverschil op voor hun fietstochten. Mountainbikers gaan voor een ruigere ondergrond naar bosrijke gebieden, zoals bijvoorbeeld de Belgische Ardennen.

De vaak mooie omgeving die voor het fietsen gekozen wordt, zorgt voor prachtige plaatjes wanneer het fietsen wordt vastgelegd als kunst. Bergen op de achtergrond van een zwoegende wielrenner benadrukken de kracht en het uithoudingsvermogen dat de fietser nodig heeft om de berg al fietsend te beklimmen. Bomen en planten rondom de fietser geven een werk extra kleur. Werken in onze fietsen collectie stralen sportiviteit, doorzettingsvermogen en kracht uit. Ze inspireren en motiveren om je extra in te zetten je doel te bereiken.

Collecties die je ook leuk zal vinden