Facebook pixel
Landscape 'Reflection' van Greetje van SonComposition 42 - Dudok's Arena van Daniel BuchnerA Path for Everyone van Lars van de GoorA BEAUTIFUL WORLD van db WatermanFragiel van Katja WaltmansLente bloesem van Oscar LimaheluPauw van Michel van KootenPalm van Paul ArentsenDaisy Kunst van Tanja RiedelCows from above van Paul TeixeiraWet pants...  van Bob DaalderA Path for Everyone van Lars van de Goorhidden in plain sight van Lars van de GoorHollands rivieren landschap met opkomende zon bij Amelisweerd in Utrecht van Wout KokUitzicht op de verborgen stad, Machu Picchu, Peru van Rietje BulthuisDe Groene Haas van Marieke Nelissenkidy van Silvio SchoisswohlA BEAUTIFUL WORLD van db WatermanThe View van Nanouk el Gamal - Wijchers (Photonook)STREET LANGUAGE van db Watermanla maison verte van Yvonne BloklandHotel California - #4 (of 5) van Feike KloostraBambus van Gabi SiebenhühnerBambus van Gabi SiebenhühnerBambus van Gabi SiebenhühnerThe red circle and the woman van Gabi HampeSkogafoss IJsland onder het noorderlicht van Albert DrosAurore Boréale sur la plage de Haukland van Arnaud BertrandeSoca Kloof in Slovenie van Marcel TuitFlamingo P18 van Pia SchneiderLente in Holland van Lars van de GoorKyauk Kalat Pagode van Marc van KesselKlaproos in felgroen veld (panorama) van Arja Schrijver Fotografiebos van Ostsee BilderBounteousness van Maria Ismanah Schulze-VorbergCliffs of Moher, The Burren, Ireland van Colin van der BelForest, Killarney National Park, Ireland van Colin van der BelFrida con amigos van Nettsch .Tuscan house van Kirsten Wagenaarwandelpad door het bos van Rietje BulthuisAmazing View from the Penegal van Gisela ScheffbuchGroene rijstvelden in Yunan, China van André van Belfrisse vegetatie van Magda TalboomForêt d'Acacia au soleil van Ruxandra ProkschAbstract schilderij met groen en blauw van Rietje Bulthuis

Groen

Groen staat voor balans, harmonie en groei. En natuurlijk voor natuur! Is groen jouw kleur? Kies het mooiste werk voor aan jouw muur.

Het mooiste groen voor aan jouw muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Alle groene kunst

Een teken van nieuw leven

Als de koude winter voorbij is en de eerste lentezon vanachter de wolken tevoorschijn komt, ontspringt ook het eerste groen. Het een teken van leven, een teken van nieuw begin en van groei. Bossen kleuren weer groen, plantjes komen op en het gras lijkt groener dan ooit. Het kondigt zonnige dagen aan en een frisse start.

Groen zorgt voor rust en harmonie

Groen is bij uitstek een kleur die goed past als (muur)decoratie in huis en kantoor. Hoewel te veel groen misschien wat overweldigend kan zijn, zorgt de kleur vooral voor rust en harmonie. Het is een kleur die - al is het dan onbewust - vertrouwen wekt. Bovendien doet groen ons denken aan de natuur, aan een plek van ontspanning. Heerlijk om bij thuis te komen of voor een frisse start op de werkvloer.

Groen in je interieur

Is groen dé kleur in jouw interieur, dan vind je in onze collectie groene muurdecoratie zeker een werk dat past. Veel natuurfoto's van bossen, bomen, insecten en gras, maar ook schilderijen en portretten met veel groen. Twijfel je over welk werk het beste past, over het juiste materiaal of de beste afmeting? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties