Facebook pixel
Home Sweet Home, retro vintage lifestyle van Inge HogenbijlHome is wherever I'm with you van Green NestHome Sweet Home Canvas van Pim MichelsNothing Feels Better Than Being Home van Melvin FotografieHome is where the cat is van Trijnie NanningaHome geschreven in zand van MSP PhotographicsZonsopkomst in de buurt van Mechelen (Zuid-Limburg) van John KreuknietWelkom in Amsterdam! van Amsterdam Fotografie (Peter Bartelings)[barcelona] - ... your seat? van Meleah Fotografiesweet homes  van Hannes CmaritsAlmhut in de Bergen van Coen WeesjesVerlaten Trap in Huis. van Roman Robroekwinter landscape with typical red house at snow covered coast van Jürgen RitterbachFamilie boom van keanne van de KreekeGraphic Art | Frosty Eiffeltower in snow flurry van Melanie ViolaZeeuws Meisje / The Zealandic Girl / La Zélandais  van Kim RijntjesMême pas peur van sandrine PAGNOUXForgotten van Jacky .Zachte Gekleurde Hal van Roman RobroekSchoenen! van Lex SchulteText Art THIS IS MY HAPPY PLACE III | white  van Melanie ViolaWISDOM At Home van Melanie ViolaShoe-aholic van Harry HaddersFly with me van Harry HaddersKate Moss van Michiel FolkersBinnenplaats van een schilderachtig dorpje op Kreta. van Ron PootHuis van de Piano speler van Roman RobroekLuchtballon in Luxor Egypte van Bart van EijdenThis home is made of memories (orange) van Rene HamannThis home is made of memories (red) van Rene HamannAmsterdam schilderij grachtengordel van Kunst CompanyMein Haus, meine Regeln! van Rene HamannHEAVENLY BIRD I  Portrait van Pia SchneiderDeftige Trap van Perry WiertzWerelderfgoed molens Kinderdijk van Sander PoppeWandelen in Nijenburg van Jaap MulderOntvangsthal van Perry WiertzGang met Diepte van Perry WiertzUitzicht over de kasteeltuin van Perry WiertzA warm welcome van Rob VisserGang in een Verlaten Villa. van Roman RobroekVerlaten plekken: Spaanse fabriekspoort. van Olaf Kramerbos van Ostsee BilderOude Blauwe Vespa. van Roman RobroekChamp de lavande van Georges RudolphHerfst in Zweden van Arthur van ItersonPosbank 360 panorama van Dennis van de Water'OPRUIMING/SALE'  Schotland, Skye van Edwin KoorenDutch Love van Sander Van LaarBoodschapper van de lente van Gertrud SchefflerVerlaten Kerk in Verval. van Roman RobroekVilla Guano van Esmeralda holman

Inspiratie voor wanddecoratie in de hal

De hal is vaak één van de laatste ruimtes in huis die wordt gedecoreerd. En dat is jammer, want het is wel de plek waar je de eerste indruk maakt. Met de juiste wanddecoratie geef je bezoekers een warm welkom en voelt iedereen die binnenkomt zich direct thuis. We helpen je graag met inspiratie en tips voor de mooiste muurdecoratie in jouw hal.

Je eigen artwall

De hal is bij uitstek een plek om eens creatief aan de gang te gaan met wanddecoratie. In een smalle hal komt een groot werk vaak niet goed tot zijn recht, omdat je het niet in zijn geheel kunt bekijken. Maar panorama’s of collages met meerdere kleine werken doen het in de gang juist erg goed. Verzamel de leukste illustraties, schilderijen en fotoprints voor je eigen artwall en ga aan de slag. Zwart wit foto prints, typografie of foto’s van jouw favoriete landen bijvoorbeeld. Recht op een rijtje of kriskras door elkaar; jouw collectie werken aan de muur zijn de perfecte aankleding voor de hal.

Verrassend behang in de hal

In veel huizen is de hal een kleine, smalle ruimte. Ideaal om daar te kiezen voor behang. Ondanks het relatief kleine oppervlak, kan ook een drukkere print hier goed, zonder meteen schreeuwerig te worden. Een ideale manier dus om te zorgen voor kleur op de muur. En met een wandvullende print in de hal maak je direct een verpletterende indruk. Mooi meegenomen: Over behanglijm doen we niet moeilijk, die krijg je er gratis bij!

Bomen gehuld in de mist van Merijn van der Vliet

Vergeet de zijkanten niet

Kijk jij weleens bewust naar de zijkanten van een canvas, behang of ingelijste print? In een (smalle) hal kun je er bijna niet omheen. Gelukkig kun je jouw favoriete werk ook met je favoriete zijkant bestellen. Zo is de wanddecoratie aan alle kanten mooi. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij materialen.

De wanddecoratie collectie voor in de hal

In deze collectie vind je onze favoriete werken voor in de hal. Wil je graag persoonlijk advies of hulp bij de keuze van een werk, formaat of materiaal? Neem dan contact met ons op. Bij welke wanddecoratie voel jij je direct thuis? Neem dat als uitgangspunt en ga op zoek naar de meest geschikte werken voor aan de muur in jouw hal.

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Collecties die je ook leuk zal vinden

Kunnen we je helpen?

Vraag ons team online om gratis advies

Neem contact op met onze stylisten

Benieuwd naar alle materialen?

Kom langs in de showroom voor advies

Maak een afspraak in de showroom