IJsvogel

De Common Kingfisher - ofwel de ijsvogel - is een opvallende verschijning door zijn blauwe en oranje kleur. Prachtig op canvas of als muurdecoratie.

Kies een IJsvogel als muurdecoratie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle IJsvogel kunst

De ijsvogel

Bij een ijsvogel denk je al snel aan een koude leefomgeving vol sneeuw en ijs. Maar niets is minder waar. Ook in warmere - en zelfs tropische - gebieden is deze opvallende vogel te vinden. Vlakbij stromend water wacht hij af tot hij zijn kans schoon ziet en een klein visje opduikt als maaltijd.

Een kleurrijke verschijning

Met zijn prachtige blauwe en oranje veren is de ijsvogel een kleurrijke verschijning. Dat maakt hem een echte eyecatcher, ook in je interieur! Vanwege zijn kleurenpracht verschijnt het vogeltje regelmatig op kunstwerken en tegenwoordig wordt de vogel - als hij zich laat zien - ook veel gefotografeerd. Met een beetje geluk toont de foto ook de snelle beweging van de vleugels, terwijl de ijsvogel boven het water aan het 'bidden' is. Een ogenblik daarna duikt hij onder en komt terug met zijn vangst, wat opnieuw prachtige beelden oplevert.

IJsvogel kunst aan de muur

De ijsvogel, die in het Engels de Common Kingfisher wordt genoemd, is een aanrader voor aan de muur: De kleuren van de veren, de rust die de vogel omringt en de daadkrachtige uitstraling bij het vangen van vis; stuk voor stuk redenen om een werk uit de ijsvogel collectie te kiezen. Kies jouw favoriete ijsvogel kunst en laat deze drukken op poster, Xpozer of canvas. Ook de afmeting kun je zelf bepalen. Zo past het werk precies bij je interieur.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties