Facebook pixel

King of the jungle

Als 'King of the jungle'is de leeuw een belangrijk en heel bekend dier in het dierenrijk. De rustige levensstijl van de leeuw laat je haast vergeten hoe gevaarlijk dit dier kan zijn! Op zoek naar een prachtige leeuw op canvas of poster als muurdecoratie?

Leeuw posters en canvas Leeuw

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Alle posters en werken in het thema Leeuw

Koning van het dierenrijk

De leeuw is één van de grootste katachtige dieren ter wereld en is een gevaarlijk roofdier. Leeuwen zijn van een veilige afstand te bewonderen tijdens safaritochten of in de dierentuin. Zijn knuffelige zachte vacht verhult het gevaar van zijn scherpe tanden, waarmee hij menig dier al met huid en haar heeft verslonden.

De leeuw: Sterk en wijs

Als koning van het dierenrijk staat de leeuw hoog in de voedselketen en wordt hij alom gevreesd. Hierdoor is hij in vele culturen al eeuwenlang symbool van kracht en wijsheid. Leeuwen komen daardoor ook veel terug in kunst op allerlei plaatsen, zoals als deurklopper of als decoratie bij ingangen van grote gebouwen en op belangrijke bruggen, zoals op de Kettingbrug in Budapest.

Een leeuw aan de muur voor een krachtig interieur

Voor een fotograaf is een leeuw een makkelijke 'prooi'. Leeuwen rusten ruim 20 uur per dag. Eenmaal dichtbij gekomen kun je dus rustig de tijd nemen om het dier op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook jagend is de leeuw een prachtig dier om te zien. Na een sluiptocht volgt een snelle sprint om de prooi te kunnen bespringen en te doden. Moeilijker om te fotograferen, maar zeker de moeite van het proberen waard! Ben je niet zo'n leeuwentemmer en blijf je in de natuur liever op veilige afstand van dit imposante roofdier? Bestel dan een werk uit onze leeuwen collectie! Gemaakt door een Werk aan de Muur kunstenaar en prachtig voor aan de muur in je huis of kantoor. Met zijn krachtige uitstraling geeft de leeuw iets stoers en sterks aan ieder interieur.

Collecties die je ook leuk zal vinden