Favoriete werken in de Maastricht collectie


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!
Bekijk alle Maastricht werken

Alle collecties


Maastricht, Bourgondisch genieten

Het zuidelijk gelegen Maastricht, door de Limburgers zelf Mestreech genoemd, is zeker geen typisch Hollandse stad. Door de veelal oude architectuur, de klassieke kerkgebouwen en de Bourgondische levensstijl van haar bewoners zou de stad ook zomaar in Frankrijk kunnen liggen. Genieten dus, dat is waar het in Maastricht om gaat. En uitgebreid tafelen met Bourgondische gerechten en uitstekende wijn.

Stad vol rijksmonumenten en geschiedenis

Als één van de oudste steden van Nederland kent Maastricht een rijke geschiedenis, waar nog veel van terug te vinden is. De stad telt maar liefst 1677 rijksmonumenten en heeft een beschermd stadsgezicht. Tel daar de rivier de Maas en het natuurschoon rondom de stad bij op en je kunt je voorstellen dat dit genoeg inspiratie geeft voor menig beeldmaker. Het is dan ook geen verrassing dat Werk aan de Muur een mooie collectie Maastricht werken heeft.

Kies jouw favoriete stukje Maastricht voor aan de muur

Het Vrijthof, de Sint Servaasbrug, Wyck, de Onze Lieve Vrouwenbasiliek, de Markt en de Hoge Brug; Stuk voor stuk leveren deze plekken prachtige platen op voor aan de muur in woonkamer, slaapkamer of kantoor. Panorama's met de skyline van Maastricht voor brede muren of close ups van mooie stukjes stad. Wil je een werk van Maastricht aan de muur, dan is er keuze genoeg. Bekijk de collectie en kies het werk dat bij je past.

Kom je er niet uit, vraag ons gerust om hulp. Zowel bij de keuze van de juiste werken als ook voor advies over de materialen en afmetingen.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties