Favoriete werken in de Marokko collectieHandige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Alle Marokko werken van onze beeldmakers

Alle collecties

Kleurrijk Marokko

In het Noorden van Afrika ligt Marokko. Een Afrikaans land vol Arabische invloeden. Te midden van de zandkleurige woestijn liggen bruisende steden. Kramen vol kleurrijke koopwaar en de gebouwen met gekleurde elementen en prachtige mozaïeken geven het land haar kleur.

Een klassiek beeld van Marokko is natuurlijk dat van een woestijn met kamelen. Een beeld wat je ook zeker gaat zien als je het land bezoekt. Uniek in het landschap zijn de uit leem opgetrokken dorpen die haast als gecamoufleerd tegen een bergwand aangebouwd zijn.

Koningssteden

Tijdens een bezoek aan Marokko mag een bezoek aan ten minste één van de vier Koningssteden zeker niet ontbreken. Wandel door de eeuwenoude Medina's in Marrakech, bezoek de oude binnenstad van Fes, verwonder je over de oude paleizen en monumenten in Meknes of bewonder de schoonheid van Rabat. Vol unieke bezienswaardigheden, monumenten, paleizen en moskeeën zijn deze vier steden een must-see voor Marokko liefhebbers.

Marokko in je interieur

Welk stukje Marokko past het beste in jouw interieur? Ga je voor kleurrijke marktwaren , het mooie Atlasgebergte, het leven in de stad leven in de stad of een kamelentocht? Met een foto van Marokko aan de muur waan je je iedere dag even ver van huis.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties