Facebook pixel
Sunset Valkenisse vlakbij Zoutelande van Jonathan van den BroekeLong exposure at the beach van Niels BartoHet ondergelopen strand van Ameland van Ton DrijfhamerStrand van Ameland van Karel PopsDuinlandschap aan de noordzee op Texel van Arjan GrootGestrand van Joost Lagerweijnordischer Morgen van Daniela BeyerTexel, het strand bij Paal 17 van Ton DrijfhamerAugust Sunset van Alex HiemstraLighthouse Lijst West (elleboog / Sylt) van Dirk WiemerHorses at the beach van Peter RoderZugang van Hannes CmaritsLangeoog van Reiner Würz / RWFotoArtNoordzee - Sylt van Reiner Würz / RWFotoArtNoordzee - Strandstoel met stralend Duingras van Reiner Würz / RWFotoArtFrühling auf Sylt van Beate ZoellnerEb op het Noordzeestrand van Jurjen VeermanVisnetten op de Noordzee van Miranda van HulstZonsondergang aan de Noordzeekust van Wil van der VeldeTall Ships op de Noordzee van eric van der eijkwazige noordzee van Marika Rentierzonsondergang op zee met scherpe bundel zonnestralen van eric van der eijkSurfers Reflection van CANI Fotografie.Between Darkness And Wonder van Insolitus Fotografielangs de Zeeuwse kust van gaps photographyUntil the End van Cho Tangzonsondergang in Zeeland van gaps photographyStrandopgang van Nico Zwanenburgzonsondergang boven de Noordzee van eric van der eijkStanding Strong IV van Frank HoogeboomBreskens van Rudi van der VeekenHelmgras in de duinen van Egmond aan Zee van Ton WeverLeeg strand van Machiel KoolhaasDe Slufter Texel van Texel360Fotografie Richard HeerschapTexel zonsondergang bij paal 22 van John LeeningaLandscape with dunes on the island Amrum van Rico KödderNordsee van Katarina NiksicAm Strand von Sankt Peter-Ording van Annette SturmDuin van Reiner Würz / RWFotoArtPanorama Westkapelle van Sander PoppeWalking to the freedom van Olha RohulyaBeach Bar 54° Nord - St. Peter-Ording van Dirk WiemerPaal 17 Texel zonsondergang van Texel360Fotografie Richard HeerschapManier in de duinen naar het strand van Peter RoderLighthouse in the morning light (Ellenbogen / List Ost / Sylt) van Dirk WiemerStrand Paal 15 Duin Zonsondergang Texel  van Texel360Fotografie Richard HeerschapSommertag am Nordseestrand van Susanne HerppichBadgasten in de Noordzee bij Zandvoort van Marco van MiddelkoopOranje zonsondergang aan zee met Duin van Ben SchonewilleDe Zeeuwse Kust - Strand van Dishoek & Domburg van Vincent FennisZonsondergang boven het strand van Vlieland van Karel PopsDe vuurtoren op de dijk van Monika JünglingOnweer in de Noordzee van Arie  van DuijnZandpad over het zeeduin van Fotografie EgmondMorning Light at Sylter Lighthouse van Ursula Reins

Noordzee

Je hoeft niet ver te reizen voor een echt vakantiegevoel: De Nederlandse kust heeft ook prachtige plekken. En gelukkig zijn er genoeg fotografen die onze Noordzee prachtig hebben vastgelegd. Een mooie zonsondergang, of een surfer die geniet van ruig weer. Breng de rust en ontspanning naar huis met mooie Noordzee stranden posters en canvas.

Onze favorieten in de Noordzee collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Alle werken van de Noordzee

Ruig klimaat en een uniek natuurlijk landschap

Er is niets mooier dan op een vroege ochtend in de ochtendmist door de duinen te lopen richting de Noordzee. De wind in je gezicht terwijl je geniet van de rust en het geluid van de zee. Wil je dit gevoel ook in je eigen huis? Hang dan een mooie Noordzee poster of canvas in de woonkamer en geniet van de energie en rust die er ontstaat.

Een onvergetelijke ervaring

De uitgestrekte kustlijn en de heerlijke zilte zeelucht geven onze gedachten de vrije loop en zorgen daarmee voor ongekende rust. Het is dan ook heerlijk rustgevend om elke dag te kunnen genieten en weg te kunnen dromen bij een prachtig werk van de Noordzee. Werk aan de Muur biedt veel verschillende opties voor een onvergetelijke print van de Noordzee. Kijk direct in onze collectie, of kijk naar een bredere collectie zoals bijvoorbeeld de stranden, de Waddenzee of de Texel collectie.

Noordzee aan jouw muur?

Heb je je je favoriete werk gevonden? Kies dan voor het materiaal en de afmeting die past bij jouw interieur. Kies je voor een galerie-achtige look en feel, dan ga je voor aluminium dibond. Met acrylglas afwerking wordt het een absolute blikvanger in de ruimte! Je kunt ook kiezen voor canvas of poster, allemaal van zeer goede kwaliteit. En het ophangen van je Noordzee canvas, poster of dibond is een peulenschil! Wil je advies? Neem dan contact met ons op.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties