Facebook pixel
Pope Franciscus Quote van Harry HaddersVaticaan bij zonsondergang II van Sjoerd MouissieTrevi fontein van Jeroen HarmsenROME Colosseum van Melanie ViolaCity Lights - Rome in HDR van juvani photoRome, Vaticaan en Engelenbrug van Teun RuijtersColosseum, Rome van Gerard BurgstedeRomantiek nabij Rome van Jack TolRome. van Tilly MeijerEindeloos Rome van Onne KierkelsUitzicht over Rome vanaf koepel van de St Pieter van Studio WanderloveStaircase, wenteltrap in het Vaticaanmuseum, Rome, Italy van Martin StevensDe biecht van Andu AlcarazRome at sunset van Inge BerkenForum Romanum, Rome, Italië van Pierre TimmermansForum Romanum van Sjoerd MouissieDe zon danst in de koepel van Sjoerd MouissieHet klassieke uitzicht van Sjoerd MouissieRome in panorama van Sjoerd MouissieEeuwenoude trappen van Sjoerd MouissieDoornenkroon en de maan van Sjoerd MouissieBrug over de Tiber, Rome. Panoramafotografie van Rietje BulthuisColosseum - Rome van Jelmer van KoertColloseum van Jos VerhoevenRome, Roma, Colosseum bij zonsondergang  van Teun RuijtersPiazza Foro Traiano, Torre delle Milizie, Mercati di Traiano van Teun RuijtersItalië in vierkant zwart wit, Rome, Pantheon van Teun RuijtersItalië in vierkant zwart wit, Rome, Trevifontein van Teun RuijtersItalië in vierkant zwart wit, Rome van Teun RuijtersItalië in vierkant zwart wit, Rome van Teun RuijtersItalië in vierkant zwart wit, Rome van Teun RuijtersRome ... eternal city VI van Meleah Fotografietempel van de Olympische Zeus van Dennis van WijkMiddagzon op de trap van Sjoerd MouissieEeuwige duiven van Sjoerd MouissieVia dei Condotti van Sjoerd MouissieROME 01 van Tom UhlenbergRome van ferdy visserROME 02 van Tom UhlenbergROME 01 van Tom UhlenbergROME 03 van Tom UhlenbergAnfitheatro Flavio Roma, Colosseum Rome van Helma de WithRom Petersdom Abendstimmung gemalt van Rolf FischerSInt-Pietersbasiliek van Sander van DorpRome view van Arjan PenningRome, Vaticaan, uitzicht op St. Pietersplein III van Teun RuijtersSint-Pieter van Ronne Vinkxtrip naar Rome van Jeroen Quirijnsthe Trevi-Fountain van Joachim G. PinkawaRome - Colosseum - Black & White  van Teun RuijtersColisée, Rome van Vincent XeridatRome van Thijs SchoutenWinter in Rome van Michel van KootenCOLOSSEUM ROM van Rudi EckerleEngelenburcht in Rome bij avondlicht van Marco SchepCity of Angels - Rome van Vincent FennisItaliaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd van Rebel OntwerpDe Drie Gratiën, Jean-Etienne Liotard van Meesterlijcke MeestersApollo en Daphne, Jean-Etienne Liotard van Meesterlijcke MeestersRome skyline van Mario CalmaPantheon van Guy BostijnRoma: Vintage Vespa   van juvani photo

Rome

De bekende monumenten uit Rome ontbreken uiteraard niet in onze collectie. Maar ook mooie stadsgezichten en bijzondere, Romeinse details vind je in onze collectie Rome kunst.

Onze favoriete plekjes in Rome als muurdecoratie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Bekijk alle kunst in het thema Rome

Alle collecties

Oog in oog met de geschiedenis

Er zijn vele wegen die tot Rome leiden. Eenmaal ín de hoofdstad van Italië is er genoeg te zien en te beleven. Herleef oude tijden tijdens bezoekjes aan het Colosseum, het Pantheon, de Trevifontein en Piazza Navona. Deze bouwwerken hebben de eeuwen doorstaan en zijn zeker een bezoekje waard!

Een staat in een stad

Volledig omgeven door Rome, vind je in het hart van de stad 'Vaticaanstad': De kleinste onafhankelijke staat ter wereld. Vanaf daar bestuurt de Paus de (katholieke) kerken in Rome en ver daarbuiten. De Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel, Vaticaanse musea, Vaticaanse tuinen en het Apostolische Paleis zijn zo bijzonder, dat zij met een recht een plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco hebben.

La dolce vita in je woonkamer

Proef de Italiaanse cultuur en dompel jezelf onder in het leven van de Romeinen? La dolce vita! Wil je deze sfeer ook in huis halen? Kies dan voor een prachtig werk uit onze Rome collectie, met daarop de mooiste plekjes van deze Italiaanse stad. Kun je niet kiezen? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor advies en laat ons meedenken over het juiste kunstwerk, het materiaal en de afmeting.

Collecties die je ook leuk zal vinden