Onze favoriete foto?s in de Thailand collectie


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!
Alle Thailand muurdecoratie

Alle collecties


De diversiteit van Thailand

Thailand is enorm veelzijdig: grote steden, prachtige natuur en eeuwenoude cultuur en religie. Het is een populaire bestemming voor toeristen én beeldmakers en dat is niet voor niets.

Bangkok, de Thaise metropool

Stadsmensen die Thailand bezoeken, moeten zeker tijd uittrekken voor een bezoek aan Bangkok. In deze stad shop je tot je erbij neervalt, kun je bijzondere bezienswaardigheden zoals de Grand Palace bezoeken en neem je een kijkje in Bangkok's China Town. In rustige wijken van Bangkok, waar straten vervangen zijn door waterwegen, waan je je in het Thaise Venetië.

Thaise natuur

Thailand heeft ook natuurliefhebbers veel te bieden: weelderige natuur, jungle, bergen, kalkstenen eilanden en indrukwekkende lagunes en snorkelbaaien. Op de stranden is het zand wit en het water helder. Dankzij het warme klimaat is het er goed toeven!

Thailand aan je muur

Er zijn genoeg redenen om op zoek te gaan naar passende Thailand muurdecoratie. Misschien ben je tijdens een vakantie verliefd geworden op dit mooie land of heb je het land hoog op je verlanglijstje voor toekomstige vakanties staan. Het kan ook zijn dat het land zelf je (nog) niet heeft geraakt, maar dat je wél heel gelukkig wordt van foto's van Thaise flora en fauna. Wat je motivatie ook is, in onze collectie Thailand kunst vind je vast en zeker een werk dat bij je past.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties