Facebook pixel
Panorama centraal station met trolleybus Arnhem van Anton de ZeeuwNew York Grand Central Station van Carina BuchspiesSamen op Station Den Bosch van Reinier van de PolTrain cemetery, Uyuni van Jürgen RitterbachSamen op Station Den Bosch van Reinier van de PolStation Utrecht Centraal en de binnenstad van Utrecht van Donker UtrechtRotterdam centraal station vanuit de lucht gezien van Anton de ZeeuwPlanet Station Antwerpen Centraal van Frenk VoltZonsondergang op Station Haarlem van Geert HeldensStation King's Cross van Leonie VersantvoortCentraal Station van Wouter SikkemaStation centraal Arnhem van Above The GridLeuven Station van Bert BeckersHet Centraal Station in Antwerpen van MS FotografieGrand Central Station, New York van Mariska de GrootCentraal Station Antwerpen van Raoul Suermondt's-Hertogenbosch centraal station van Bas Verhoevenbahnhof köln van Die FarbenfluesterinDe conducteur kijkt naar zijn werk. van Don FonzarelliCentraal treinstation van Wroclaw van Mart HoutmanTreinstation van Wroclaw van Mart HoutmanStation van Eveline van Vuren

Treinstations

Met alle mogelijke bestemmingen die ze te bieden hebben, zijn treinstations enorm inspirerend! Combineer dat met de vaak bijzondere architectuur van de grotere stationshallen en je krijgt een mooie collectie Treinstations muurdecoratie.

Laat je inspireren door een treinstation aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Bekijk alle Treinstations

Het begin- en eindpunt van iedere treinreis

Op treinstations is het een komen en gaan van mensen, een wirwar van reizigers die onderweg zijn naar een andere bestemming. Dagelijks woon-werkverkeer, lange reizen en spannende avonturen; wie met de trein reist begint en eindigt op een treinstation. Soms is dat een klein dorpsstation met nauwelijks drukte en slechts enkele mogelijke bestemmingen. Andere keren start of eindig je de reis in een indrukwekkende, grote stationshal in een grote stad. Daarvandaan kun je direct naar talloze plaatsen reizen en dit zorgt daarbij ook voor een veelvoud van het aantal reizigers.

Ieder treinstation zijn charme

Kleine stations zonder wachtruimte zitten soms verscholen tegen mooie bosranden, stadse stations kenmerken zich vaak door bijzondere architectuur of opvallende kunst. Ieder station heeft zo zijn eigen charme en het gevoel van de reiziger speelt daarin een grote rol. Wie met lood in zijn schoenen een treinstation betreed zal daar uiteraard minder genieten dan de enthousiaste vakantieganger. Toch zijn treinstations voor veruit de meeste mensen inspirerende plekken. Ze laten ons dagdromen over plaatsen waar we naartoe zouden kunnen gaan en de hoeveelheid mogelijke bestemmingen geven ons een gevoel van vrijheid.

Een werk voor iedere reiziger of treinenliefhebber

Zit reizen in je bloed, heb je een bijzondere band met een specifiek treinstation of ben je gewoon gek op alles dat met treinen te maken heeft? Kies dan voor één van onze werken uit de Treinstations collectie. Bepaal zelf of dit station het begin- of eindpunt is van jouw reis en droom weg bij de gedachten aan waar je naar toe zou kunnen gaan.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties