Facebook pixel
Walvis van Thijs SchoutenBultrugwalvis duikt onder met een prachtige "tail fluke" in  Skjálfandi Bay, IJsland van Koen HoekemeijerWalvishaai van Casper DoumaAtlantis - Kunst voor Kinderen van Atelier BuntePunktSpringende bultrugwalvis in Skjálfandi Bay, IJsland van Koen HoekemeijerCollage van duikende potvis van Wim StolwerkFamilie orca van Judith NoorlandtOranje waterval - Duikende bultrug in Noorwegen van Koen HoekemeijerKiller whales or Orcas in landscape van Jürgen RitterbachKiller whale or Orca with huge dorsal fins van Jürgen RitterbachSpringende bultrugwalvis in Skjálfandi Bay, IJsland van Koen HoekemeijerDe natuur op z'n mooist! - Duikende bultrug tijdens een prachtige winterse dag van Koen HoekemeijerTijd voor een late night snack van Koen HoekemeijerIndrukwekkende orca met enorme rugvin in de Noorse fjorden  van Koen HoekemeijerOrkas's; wat een waanzinnig mooie schepsels!  van Koen HoekemeijerNoorwegen in de winter, prachtig!  van Koen HoekemeijerDe schoonheid van de natuur!  van Koen HoekemeijerOrka komt het water uit van Menno SchaeferOrka springt uit het zeewater van Menno SchaeferEen springende orka van Menno SchaeferJumping whale van Benny Van BockelEen perfect winters landschap! van Koen HoekemeijerMother and calf... beautiful! van Koen HoekemeijerDancing cheek to cheek with a humpback whale! van Koen HoekemeijerBand tussen moeder en baby van Joost van UffelenGOOD COMPAGNON van db WatermanOrka blow van Marjoleine RoosA childs dream van .  cathencoMake a splash mister whale van Lucia EsplashirOrca Collage van Stephan SmitWalvis in de wolken van Sarah RichterKano boven Walvis in de zee van Sarah RichterGigant uit de Pacific van Joost van Uffelen

Walvissen en Orka's

Deze grote dieren zijn enorm indrukwekkend van dichtbij, maar ook als (grote) woondecoratie aan de muur in jouw huis of kantoor!

Favoriete walvissen en orka's in onze collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Bekijk alle walvissen en orka kunst

De grootsheid van de walvis

Heb je het over een walvis, dan denk je al gauw aan een 'grote vis'. Dat we hiermee wel zo'n 80 verschillende soorten kunnen aanduiden is niet alom bekend. 'Groot' is daarbij wel een belangrijk criterium. Denk aan orka's, potvissen, blauwe vinvissen, narwals en noordkapers, om maar eens een aantal walvissen te noemen. Allemaal even indrukwekkend!

Op zoek naar walvissen

Het grote formaat van walvissen en het klimaat waar deze het beste in gedijen, maakt dat je de walvisachtige niet zomaar in ieder stukje zee kunt tegenkomen. En al helemaal niet dicht bij de kust! Hoewel potvissen een enkele keer per ongeluk aan wal spoelen, is er meestal een heuse walvissafari voor nodig om de dieren van dichtbij te kunnen bewonderen. Met een beetje geluk zie je deze mooie dieren dan niet alleen vlakbij zwemmen, maar laten ze ook een mooi staaltje springkunst zien, zoals deze walvis op het werk 'De schoonheid van de natuur!' van Koen Hoekemeijer.

Walvissen kunst als muurdecoratie

Geen alledaags dier dus, die walvis. En daarom ook bijzonder als wanddecoratie in je interieur! Misschien droom je er van met orka's te zwemmen, zou je graag eens op walvissafari gaan of ben je een keer getuige geweest bij het aanspoelen van een walvis die gered moest worden? Allemaal goede redenen om eens in onze collectie Walvissen kunst te kijken welk werk het beste boven jouw bank, eettafel of bureau zou passen.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties