Facebook pixel
Dreigende wolken boven Yosemite National Park van Frank Lenaertswolken aan de Noordzee van gaps photographyboven de wolken. van Jacco RichtersOplichtende wolken van Lotte VeldtHollandse blauwe lucht met witte wolken van Evert Jan LuchiesWolkenlucht in Toscane van Thea OranjeDreigende wolken boven Toscaanse cipressen van Thea OranjeIn de Wolken van INA FineArtBoven de wolken van Carla GodrieWolkenlucht van Richard GuijtZomerse wolkenlucht van Sjoerd van der WalReflection van Robert Van Der LindeStormachtige zonsondergang in de polder van Coen WeesjesAchter de wolken schijnt de zon van Ties van VeelenClouds in the mountains van Pascal DeckarmDutch skies - Nederlandse wolkenlucht van bird bee flower and treeOplichtende wolken van Lotte VeldtWolken van bird bee flower and treeWolken van bird bee flower and treeWolken boven de Noordzee met een zonsondergang van eric van der eijkGlazenwassers hangen aan touw terwijl ze de ramen van een glazen wolkenkrabber in Buenos Aires schoo van Wout KokClouds in the Mountains II van Pascal DeckarmNederlands Gronings graanlandschap met wolkenlucht van Mark ScheperWolken spiegeling in water van Michèle HugeDrenkelingenhuisje Terschelling bij paal 25 van Contrast inBeeldVestrahorn in de wolken (Stokksnes, IJsland) van Edwin van WijkTorres del Paine, Patagonie van Gerard BurgstedeIn de wolken bij Liptons Seat in Haputale, Sri Lanka van Rebecca GruppenCorn du van Jasper LosWaarheen van Ronnie van Westfotowolkenpracht van Benno van TriestWolkendek met zonsopkomst van Jouke de BoerHead in the clouds van Dreamy FacesOok achter donkere wolken schijnt altijd de zon van timon snoep

Wolken

Wolken zijn al van oudsher populair in de kunstwereld. De oude meesters waren er ook gek op. Bekijk onze collectie prachtige wolken, boven de mooiste landschappen en steden en bestel wolken kunst voor aan de muur.

Onze favoriete wolken voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Alle wolken kunst

Wolkenluchten boven stad en land

De immer veranderende wolkenlucht is een bijzonder schouwspel waar iedere dag iets anders te zien is. Van 'geen wolkje aan de lucht' tot schapenwolken en dreigende regenwolken. Op droge, zonnige dagen kun je uren naar de wolken turen om er allerlei vormen in te herkennen. Op sombere dagen kan een lucht vol wolken een flinke regenbui aankondigen en spoort de wolkenlucht je aan om gauw een schuilplaats te zoeken.

Achter de wolken schijnt de zon

Met het alom bekende spreekwoord 'achter de wolken schijnt de zon' spreken we een ander (of onszelf) hoop op een betere toekomst toe: Nare dingen zijn tijdelijk, daarna wordt het beter. Een werk met wolken aan de muur kan je daar aan herinneren wanneer je het even niet meer ziet zitten. Ties van Veelen heeft die gedachte prachtig op de gevoelige plaat gevat op deze muurdecoratie.

Hang een wolkenlucht aan de muur

Al eeuwenlang zijn wolkenluchten inspiratie voor kunstenaars. De oude meesters konden er bij het schilderen geen genoeg van krijgen. Met de moderne technieken van nu leggen fotografen wolken op zo'n manier vast, dat je de beweging van wind en wolken kunt waarnemen op stilstaand beeld. Door te spelen met sluitertijd zie je hoe wolken door de wind een bepaalde richting op worden geduwd. Het dynamische beeld dat hierdoor ontstaat is een landschapsfoto met nét dat beetje extra. Onze beeldmakers hebben de mooiste wolkenluchten voor je uitgezocht en toegevoegd aan de wolkencollectie van Werk aan de Muur. Hangt jouw favoriete wolken kunst binnenkort bij jou aan de muur?

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties