Onze favoriete sport werken


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!


Bekijk de complete sport collectie

Hoe fanatiek sport jij?

Voor echte sportliefhebbers gaan sporten verder dan één avondje in de week trainen. Wie houdt van zijn sport traint zo veel als hij kan. Levensstijl, dieet en planning worden aangepast om maximaal van het sporten te kunnen genieten. Ook in huis is de passie zichtbaar. Op TV zien we de laatste grote sportwedstrijden en aan de waslijn hangt een sportieve outfit. Wat nog ontbreekt is een stoer en sportief kunstwerk aan de muur. Geen nood, wij helpen je uit de brand.

De sportiviteit spat van de muur

Of je nu van paardrijden houdt of van wielrennen, schaatsen, racen, golfen of kitesurfen, wij hebben een werk dat bij je past. Er zijn rustige foto's en foto's waar de snelheid vanaf spat. Laat je door onze sport kunst inspireren om je eigen sportieve doelen te halen. Iedere dag opnieuw kun je genieten van het beeld aan je muur en de sportiviteit die het uitstraalt.

Sportieve muurdecoratie

Sportfotografie is een stuk lastiger dan een stil leven. Het komt aan op zeer exacte timing en een beetje geluk. Maar de werken van onze beeldmakers zijn zeker de moeite waard. Bekijk onze collectie sport voor aan de muur en kies een foto die bij jou past. Je kunt deze bestellen op materiaal naar keuze en in ieder gewenst formaat.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties