Alle sporten

Zelf actief meedoen, of een spannende wedstrijd vanaf de tribune bekijken. Iedereen beleeft sport op een andere manier. In onze collectie vind je mooie muurdecoratie voor golfers, wielrenners, racers, paardrijders, kitesurfers, en veel meer.

Onze favoriete sport werken

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Bekijk de complete sport collectie

Hoe fanatiek sport jij?

Voor echte sportliefhebbers gaan sporten verder dan één avondje in de week trainen. Wie houdt van zijn sport traint zo veel als hij kan. Levensstijl, dieet en planning worden aangepast om maximaal van het sporten te kunnen genieten. Ook in huis is de passie zichtbaar. Op TV zien we de laatste grote sportwedstrijden en aan de waslijn hangt een sportieve outfit. Wat nog ontbreekt is een stoer en sportief kunstwerk aan de muur. Geen nood, wij helpen je uit de brand.

De sportiviteit spat van de muur

Of je nu van paardrijden houdt of van wielrennen, schaatsen, racen, golfen of kitesurfen, wij hebben een werk dat bij je past. Er zijn rustige foto's en foto's waar de snelheid vanaf spat. Laat je door onze sport kunst inspireren om je eigen sportieve doelen te halen. Iedere dag opnieuw kun je genieten van het beeld aan je muur en de sportiviteit die het uitstraalt.

Sportieve muurdecoratie

Sportfotografie is een stuk lastiger dan een stil leven. Het komt aan op zeer exacte timing en een beetje geluk. Maar de werken van onze beeldmakers zijn zeker de moeite waard. Bekijk onze collectie sport voor aan de muur en kies een foto die bij jou past. Je kunt deze bestellen op materiaal naar keuze en in ieder gewenst formaat.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties