BuddhaBoeddha ArtBoeddha hoofd met witte rozenBig Buddha bron van rust en ontspanningBuddha beeld, Phuket (KLEUR)Boeddha standbeeldenBoeddhaBoeddha Red I Little BuddhaBoeddhaBoeddhaBoeddha beeld bij zonsondergang in Sukhothai, ThailandFingernails Boeddha, Sukothai (Thailand)Boeddha in boomBoeddhaBoeddha in AyutthayaBoeddha and airplaneSlapende boeddhaBoeddhaboeddha hoofdAngkor Thomgezicht van slapende Boeddha, de Gal Vihara, Sri Lankaboeddha handenMeditatieWat Sa Si in SukhothaiBuddha met inspirerende tekstBudha face, Bayonbuddha light greenHoofd van een stenen Buddha beeld in sepiapainted buddha 2Meditation en noir et blancAyutthaya is zijn naamMeditationKopf eines Buddha in der Morgensonne (Bokeh)Kopf eines Buddhas in S/WBuddha BokehGeluk en liefdeGeluk en liefdeHartsboeddha 1Monk ceremonyBe the change you wish to see in the world - GhandiThe Buddha Poseidon (turquoise)Red Buddha by Michael Ladenthinblue buddhaUnderwater Buddha StatuesBalanced faceBodh GayaAztec calendar 2012StatueBorobudurborobudur_indonesieboeddha thailandBuddhaBuddhaBoeddha Red IIBoeddha in steen, CambodjaBuddhaBouddah zenboeddha Boeddha boeda thailandboeddha thailandboeddha beeldBuddha - Original by Michael Ladenthin - German PainterDe grote BuddhaAwake my soul - boeddhaBeeldje buddhaBuddha hoofd & QuoteThai Buddha treeThaise liggende BuddhaBuddha in Thailand

Buddha

Boeddha staat voor veel mensen symbool voor hoop, vrede en harmonie voor elke bewoner in huis. Wie wil dat nou niet! Ook staat Boeddha synoniem voor energie en kalmte. Breng positiviteit in je huis en hang je favoriete Boeddha aan je muur.

De mooiste Boeddha werken voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?


Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Complete collectie Boeddha wanddecoratie

Alle collecties

Tips voor het ophangen van jouw Boeddha wanddecoratie

Voor welke afbeelding je ook kiest, je moet rekening houden met de plek waar je deze ophangt. Bij Boeddha kunst moet je daarna - als je het goed wil doen - ook nog rekening houden met de ideologie van het boeddhisme. Net als bij een Boeddha beeld, dien je een afbeelding van hem op te hangen op een hogere plaats. De Boeddha moet de kamer overzien. Dat is bij een print makkelijker dan een beeld gelukkig. Hang hem niet naast andere prints of lijstjes, want rommel rondom de Boeddha wordt ook niet aangeraden.

Hou slechte invloeden buiten. Hang jouw Boeddha wanddecoratie met zijn gezicht richting de deur. Het verhaal gaat dat mensen die binnenkomen en 'bang voor het kwaad zijn' direct zullen omkeren.

Werk je thuis? Hang hem dan in de buurt van je bureau, of de plek waar je veel werkt. Ware boeddhisten zeggen dat je creativiteit en denkvermogen worden beïnvloed door Boeddha.

Kies de juiste maat en het materiaal van jouw Boeddha wanddecoratie

Heb je jouw favoriete werk gevonden, kies dan voor het materiaal en de maat die het beste past. Lees meer over de verschillende materialen. Ook hebben we tips over het kiezen van de juiste afmeting. Je kunt onze app gebruiken om een werk virtueel op te hangen.

Heb je een handje nodig?Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Collecties die je ook leuk zal vinden