Meer over de Dikke dames kunstwerken

Kleurrijke levensgenieters. De dikke dames met een wijntje erbij of dikke dames bij het toilet, Werk aan de Muur heeft een ruim aanbod aan schilderijen van de gezellige dames. De kleuren en de vreugde van de dikke dames zorgt voor een oppepper van je muur. Uiteraard is dit dan ook deel van de kleurrijke schilderijen collectie. Welk dikke dames schilderij ga jij ophangen in huis?

Dikke dames schilderijen op (buiten)canvas, akoestisch doek, poster en meer

Bij Werk aan de Muur vind je veel mogelijkheden in hoge kwaliteit materialen. Bijvoorbeeld de klassieke canvas doeken (ingelijst of niet), of bijzondere glasschilderijen aan van plexiglas. Hiermee creëer je diepte en extra luxe aan de muur.

Maar heb je last van galm of echo in je huis? Haal dan het dikke dames kunstwerk als akoestische schilderij. Dit is een doek die vastzit aan een aluminium lijst, met verborgen geluiddempende panelen. Daarnaast is dit kunst op doek ook makkelijk wisselbaar van werk.


Vergelijk alle materialen

Het verhaal achter de Dikke Dames

'Dikke Dames' heeft in Nederland grote populariteit gewonnen, met name dankzij kunstenaars zoals Theo Broeren. Kenmerkend voor deze stijl zijn vrolijke, mollige vrouwenfiguren afgebeeld in alledaagse of feestelijke situaties, vaak met een glas wijn of in gezellig gezelschap. De werken zijn kleurrijk, speels en stralen een gevoel van joie de vivre uit.

Ze vieren diversiteit, zelfacceptatie en de kleine genoegens van het leven. De stijl is een vrolijke tegenreactie op conventionele schoonheidsidealen en straalt een omarmende en inclusieve visie op het leven uit.

Advies van onze stylisten in de keuzehulp

Heb je je favoriete kunstwerk uitgekozen? Kijk dan is even naar welke afmeting bij jouw muur past.

Naast de verschillende materialen, kan je ook kiezen uit verschillende vormen en afmetingen. Kies je voor de klassieke rechthoekige vorm of voor een leuke muurcirkel? Ga je voor klein en bescheiden, of maak je een statement met een paar meter hoog behang?

Ontdek de keuzehulp

Dikke Dames schilderijen collectie