Stijl tips voor meer Goud aan de muur

Geniet van de ruime collectie aan gouden schilderijen en fotografische kunstwerken. Gouden wanddecoratie met verschillende kleur en stijlcombinaties, zodat er altijd iets is voor jouw stijl en interieur. Onze beeldmakers hebben deze gouden muurkunst collectie opgevuld met hun beste werken. Allemaal beschikbaar in jouw gewenste afmeting en materiaal (canvas, glas, behang en meer).

Gouden wanddecoratie in elk interieur

Gouden wanddecoratie mag gezien worden in je interieur! In combinatie met zwart staat goud super chique. Maar gouden kunstwerken zijn ook fijn te combineren met andere kleuren. Combineer het met wit voor een frisse uitstraling. Ga voor de combinatie met hout en lichtblauw voor een bohemian look, en met donkerblauw voor een hotel chique vibe. Of houd jij echt van een glamour interieur? Mix en match dan met onze zilveren kunst collectie.

Gouden schilderijen en fotografie in elk formaat

Bij Werk aan de Muur koop je gouden kunstwerken voor elke muur. Je kan je favoriete werk namelijk helemaal zelf samenstellen. In 3 stappen heb jij gouden wanddecoratie die jarenlang meegaat en precies bij jou past. Kies het leukste werk, het gewenste formaat en het materiaal. Dan zorgen wij voor de rest!

Hoe het werkt

Goud kunstWerk aan de Muur op canvas, behang en meer

Jouw favoriete gouden schilderij, collage of fotokunst kan bij ons op verschillende materialen worden gedrukt. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit, en gaat dus jarenlang mee. Denk aan hoge kwaliteit canvas doeken, luxe acrylglas of wandvullend naadloos behang. Ook hebben we waterproof materialen voor de keuken en badkamer, zoals HD metal. Welk gouden kunstwerk ga jij ophangen aan de muur?

Bekijk alle materialen

Gouden kunst in verschillende woonstijlen

Gouden wanddecoratie in boho chic interieur

Goud past in veel verschillende woonstijlen, als je het maar goed combineert. In een boho chic interieur past goud ook perfect! Mix en match met verschillende natuurlijke kleuren en materialen. Denk aan beige, lichtbruin en prachtig groen. Zo creëer jij een bohemian stijl in de woonkamer, met een luxe touch.

Gouden kunst in modern interieur

Houd jij van een modern interieur? Kies dan voor een abstract goud schilderij. Dit geeft een strakke, minimalistische look met een magisch randje. Goud kan ook net die glinster geven die jouw kamer nodig heeft. Ook goed te combineren met prachtige kleurrijke moderne meubels!

Gouden aan de muur in een klassieke woonstijl

Houd jij van een klassiek interieur? Kies dan voor een echte oude meester aan de muur. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige gouden werk van Klimt. Laat het bedrukken op hoogwaardig canvas, dan zijn alle details ragscherp te zien. Net echt! Of kies voor een indrukwekkende stilleven schilderij met gouden details. Een echte eye-catcher in het interieur.