Stijl tips voor meer Groen aan de muur

Groen staat voor balans, harmonie en groei. En natuurlijk voor natuur! Is groen jouw kleur? Laat je inspireren door verschillende woonstijlen met groene wanddecoratie en leuke tips van de Werk aan de Muur stylisten.

Groene wanddecoratie bij Weer verliefd op je huis

Vtwonen styliste Eva gaat in een aflevering van Weer verliefd op je huis op bezoek in Soest! In het huis van Soheil en Serena combineert de styliste verschillende culturele looks met natuurlijke tinten. Zo combineert ze kleurrijke vintage meubels met verschillende groene kunstwerken. Groen brengt harmonie en een natuurlijke touch in het interieur.

Bekijk de make-over

Maak een art wall met groene kunstwerken

Interieur influencer Danny vertelt over haar gallery wall en deelt leuke tips! “Er is al menig blog over geschreven maar het belangrijkste aan een art wall is dat deze persoonlijk is. Ik heb me daar in het begin echt in vergist maar al doende leert men en dat was met mijn art wall het geval.” Benieuwd naar de muur collage van Danny en haar creatieve ideeën voor de mooiste collage?

Bekijk de art wall tips

  1. Art collage wall in brown interior
  1. gouden art wall op bruine muur
  1. interieur foto vtwonen in vianen met art wall
  1. Vincent van Gogh, Vaas met bloemen

Groene schilderijen van oude meesters

Ook oude meesters uit de 17e eeuw zijn fan van de harmonische en natuurlijke kleur groen. Denk bijvoorbeeld aan de unieke schilderijen van Vincent van Gogh. Met een groen schilderij van een oude meester creëer je een ware blikvanger in de woonkamer. Laat het bedrukken op canvas, zo lijkt het schilderij net echt en kan je alle ragscherpe details zien. Perfect voor een klassieke woonstijl, of juist mooi om een moderne woonstijl te combineren met klassieke of een romantische touch!