Industrieel Jumbotron

Inspiratie voor industriële kunst

De woonstijl industrieel is een mooi voorbeeld van een veranderende tijdgeest. Grove metalen lampen en zware houten meubels, vroeger alleen geschikt geacht voor fabrieken, kantoren en schepen, zijn nu favoriete items in ons interieur. Liefst voorzien van een laagje authentieke roest.

  1. Stijl Studio Hidden Lodge van Eijerkamp bij Werk aan de Muur

Industriële kunst bij Eijerkamp

Ieder jaar introduceert Eijerkamp 8 nieuwe vtwonen stijl studio's. Exclusief te zien in hun eigen woonwinkels. Ook Werk aan de Muur laat zichzelf zien in deze woonstijlen. Bekijk bijvoorbeeld de woonstijl Hidden Lodge. Een stijl die draait om eenvoud met een industriële touch. Of de stoere en moderne Indigo Loft stijl. Waar warme kleuren worden gecombineerd met indigo blauw.

Ontdek Hidden Lodge Ontdek Indigo Loft

Industriële muurdecoratie op metaal & aluminium

Onze favoriete combi is een industrieel schilderij of foto op een net zo stoer materiaal: HD Metal (staal) of aluminium. Je kunt onze industriële wanddecoratie kopen op metaal of aluminium. Zo versterkt het materiaal de kunst en kun je de rauwe materialen niet alleen zien, maar ook voelen!

Ontdek alle materialen

Combineer industriële kunst met landelijke wanddecoratie

Dankzij de neutrale kleuren, rauwe accenten en geometrische vormen zijn binnen industriële wanddecoratie, is het goed te combineren in andere woonstijlen. Denk aan interieur stijlen zoals landelijk of vintage. Landelijke wanddecoratie is vaak geïnspireerd door natuurlijke materialen en kleuren. Dit is ook terug te vinden in industriële kunstwerken. En vintage interieur stijlen zijn te herkennen aan de verroeste en oude accenten.

Ontdek meer interieur tips

Industriële wanddecoratie bij Weer verliefd op je huis

Ook de vtwonen stylisten van Weer verliefd op je huis zijn weg van de industriële Werk aan de Muur wanddecoratie. Bekijk bijvoorbeeld de make-over in Utrecht! Stylist Liza kiest hier verschillende industriële maar ook warme kunstwerken. Zo combineert ze 2 woonstijlen op een harmonische manier.

Ontdek de make-over

Collectie industriële wanddecoratie

In onze collectie vind je prachtige prints van verlaten fabrieken, leegstaande panden of close ups van zware voorwerpen. Stoere platen die mooi contrasteren in een strak interieur. Om je een beetje te helpen vind je hier onze favorieten.