Istanbul

Istanbul is een veelzijdige metropool en de verbinding tussen twee continenten. Machtige bruggen verbinden midden in Istanbul Europa en Aziƫ met elkaar en de gemixte cultuur die hierdoor in de stad ontstaat is fascinerend en ongekend. Ervaar de magie van de Bosporus in hoge kwaliteit afdrukken op poster of canvas.

Kies jouw favoriete Istanbul werk voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

 1. Haga Sofia van Jessica van Schijndel

  76 op Canvas, 70x50cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


 2. Skyline van Istanboel van Roy Poots

  87 op Canvas, 80x45cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL 3. Blauwe moskee van Antwan Janssen

  102 op Canvas, 50x75cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
 1. Istanboel panorama van Roy Poots

  94 op Canvas, 120x30cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL


 2. Kiz kulesi - Istanbul van Roy Poots

  88 op Canvas, 75x50cm kies zelf de maat & materiaal S M L XL
 3. Favella van Mark Veefkind

  84 op Canvas, 75x55cm kies zelf de maat & materiaal S M L XLIstanbul - de oude dame op de Gouden Hoorn

Met meer dan 2600 jaar geschiedenis, is Istanbul een stad met een rijk verleden. Vandaag de dag heeft Istanbul bijna 15 miljoen inwoners (bijna net zoveel als heel Nederland dus) en is het de meest dichtbevolkte stad van Turkije. Zoals hierboven omschreven is Istanbul de enige stad ter wereld die gebouwd is op twee continenten. De imposante Bosporus brug verbindt de Europese en Aziatische delen van de stad. Van de vele heuvels heb je een prachtig uitzicht op de Bosporus. Het unieke en magische Istanbul geeft prachtige posters en canvassen voor thuis en op kantoor. Fascinerende indrukken tussen Oost en West, licht en schaduw, 's morgens en 's avonds: mogelijkheden genoeg!

Istanbul op canvas of poster in de woonkamer?

De Hagia Sophia, de Blauwe Moskee, het uitzicht over de Bosporus of de Galatabrug. Of toch een panorama van de stad, Istanbul heeft populaire ontwerpen voor het verfraaien van muren. Met name de schitterende kleuren en intensiteit van de stad maken Istanbul erg geschikt om gedrukt te worden op poster. Kies er bijvoorbeeld voor om deze in te laten lijsten door ons, of doe dit zelf. Al onze posters worden voorzien van een laag waardoor deze beschermd worden tegen verkleuring door UV licht. Of als je iets aan de muur zoekt van kantoor en het een chiquere look en feel mag hebben, kies dan voor een dibond met acrylglas afwerking en geef klanten en bezoekers het gevoel dat ze zich in een galerie bevinden. Een mooie tussenvorm is de canvas waar je zelf de afmeting van bepaald en breedte van het werk.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties