Facebook pixel
Blowende Sadhu tijdens Kumbh Mela in Haridwar, India van Wout KokMeisje doet de was  in achterbuurt van Varanasi in India van Wout KokIndiaanse vrouw in een blauwe sari tegen een blauwe achtergrond in Varanasi India van Wout KokNaga sadhu op het Kumbh Mela festival in Haridwar van Wout KokHindostaanse man brengt derde oog op na bad in de Ganges bij Haridwar  India van Wout KokBoeddha in boom van Richard GuijtBuddha met inspirerende tekst van Nico van der VormMediteren van Carolien van den BrinkSadhoe van Nico van der VormJonge monnik in ovaal venster van Carolien van den Brink'The Blessings' Apsara dance in Cambodia. van Michael KlinkhamerPanorama Woudrichem van Jan KoppelaarDe rozenkrans bidden van Anouschka HendriksLeshan Buddha van Ferdi MerkxDe Katskhi pilaar in Georgië van Janita ElingsJonge mediterende monnik voor een budhistisch klooster in Baghan. Wout Kok One2expose van Wout KokEen sadhoe voor de tempel in Nepal van Rietje BulthuisIn Focus van Marcel BettonvilleIndia van Bart van EijdenOnderweg naar Westmuur van Maxmilian DenkrFaith van Jacky .Jozef van Patrick HoenderkampJezus Christus van Patrick HoenderkampSandro Botticelli - La Primavera van 1000 SchilderijenJONGE MONNIK MEDITEREND IN KLOOSTER IN BAGHAN. van Wout KokGrand Mosque van Tilo GrellmannGrand Mosque van Tilo GrellmannAmish woman in blue dress and black cape in field van Hollandse HoogteBeeld van de Hindu god Ganesha van Danielle Roeleveld

Religie

Of religie nu een grote of kleine plaats in je leven inneemt, kunst uit onze religie collectie kan enorm inspirerend zijn! Samen met onze beeldmakers verzamelden wij de mooiste foto's en kunstwerken met religieuze architectuur, mensen en relikwieën.

Kies jouw favoriete religie kunst als muurdecoratie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Alle werken in het thema religie

Religie is overal

Religie heeft overal ter wereld een ongekende aantrekkingskracht op mensen. Grote 'bekende' geloven als het Christendom, de Islam, het Hindoeïsme en het Boeddhisme kennen wereldwijd aanhangers. Kleinere religies zijn soms plaats- en cultuur gebonden en hebben daardoor minder bekendheid.

Religie als interieurdecoratie

Ook niet-religieuze mensen hebben vaak wel 'iets' met een geloof. Bekende kerken, tempels en pagodes worden massaal bezocht door toeristen en kunstenaars. Het zijn plekken waar je 'geweest moet zijn' en door de bijzondere architectuur worden ze ook veel vastgelegd door kunstenaars en fotografen. Religieuze kunst is ook in ons land heel populair. In vele woonwinkels tref je producten, zoals Boeddhabeelden, aan die hun oorsprong in een religie vinden.

Heb jij iets met religie? Bekijk onze collectie!

Naast afbeeldingen van relikwieën en godsdienstige plaatsen, vind je bij Werk aan de Muur in de collectie Religie ook veel werken die de mensen achter de religie laten zien. Toegewijde mensen die vol overgave bidden, mediteren en zich wijden aan bijzondere rituelen en levenswijzen die passen bij de religie van hun keuze.
Heb jij ook 'iets' met religie en wil je dit graag - subtiel of overweldigend - weerspiegelen in jouw interieur? Dan raden we je zeker een werk uit onze collectie aan! Omdat je bij ons zelf kunt kiezen op welk materiaal en in welke afmeting je het werk wilt laten afdrukken, past het altijd perfect bij wat jij zoekt. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Collecties die je ook leuk zal vinden