Tips voor Schilderijen in jouw interieur

Wil je een mooi schilderij kopen voor aan de muur? Dan is de eerste vraag: welke sfeer wil je dat het schilderij uitstraalt. Bij een modern interieur past een abstract schilderij. Maar ben je op zoek naar een klassieke sfeer? Kijk dan in de collectie van de Oude Meesters. Zoek je kunst schilderijen voor de kinderkamer of een expressief schilderij voor in de woonkamer? Kom je er niet uit? We helpen je graag met kiezen van je favoriete schilderij! Voor de grote en kleine budgetten.

Schilderijen aan de muur in elk formaat

Bij Werk aan de Muur kan je jouw favoriete schilderij zelf samenstellen. Dus ook het formaat. Wil je een statement maken met je kunstwerk in de woonkamer? Denk dan ook eens aan een mooi schilderij kopen van behang of laat een groot schilderij op ArtFrame bedrukken. Werk aan de Muur laat je zelf je eigen afmetingen bepalen. Een groot of klein schilderij voor elke ruimte dus. Voor een speels effect kan je een art wall maken, koop dan meerdere schilderijen in bijvoorbeeld een bepaalde kleurstelling. Als je ze bij elkaar hangt, creëer je één geheel. Er zijn zo zoveel mogelijkheden. Laat je inspireren door in onze uitgebreide online schilderijencollectie te neuzen.

Bekijk hier hoe het werkt

Canvas schilderij, op behang, acrylglas en meer

Wil je een canvas schilderij kopen? Schilderijen op canvas lijken net het origineel door onze hoge kwaliteit. Penseelstreken komen tot leven en zijn ragscherp. Zo lijkt zelfs de nachtwacht net echt, en is het betaalbaar. Jouw gekozen schilderij kan je bij Werk aan de Muur personaliseren door zelf het gewenste materiaal en formaat te kiezen. Canvas schilderijen inlijsten kun je optioneel doen met een baklijst, waardoor het schilderij nog meer uitstraling krijgt. Wil je je kunstwerk juist een moderne twist geven? Dan past het materiaal dibond of staal goed bij jou. Met het materiaal acrylglas creëer je diepte in het werk

Ontdek alle materialen

Klassieke en moderne schilderijen

Werk aan de Muur heeft een uitgebreid aanbod aan kunst schilderijen. Van moderne Mondriaan schilderijen, klassieke Rembrandt schilderijen tot aan prachtige schilderijen van hedendaagse kunstenaars. Er zijn verschillende betaalbare schilderijen voor bij je thuis. Zo is er altijd een schilderij voor jouw stijl en interieur. Perfect voor unieke woonkamer wanddecoratie.

Schilderij voor ieder interieur

Moderne woonstijlen

Voor moderne interieurstijlen hebben we meerdere opties. Denk aan abstracte schilderijen die perfect passen in een modern strak interieur. Of ga juist voor het contrast en kies een klassiek schilderij van oude meesters. Ook past een modern abstract schilderij perfect bij een minimalistische stijl.

Ontdek modern abstracte kunstwerken

Ontdek oude meester schilderijen

Kleurrijke woonstijlen

Houd jij van vrolijke kleuren in je interieur? Mix en match met onze kleurrijke schilderijen! Ontdek abstracte kleurrijke schilderijen, expressieve schilderijen vol kleur of klassieke kleurrijke schilderijen. Ook vind je bij ons verschillende kunst collecties gebaseerd op kleur, zoals geel, groen, donkerblauw, bordeaux rood en meer.

Ontdek kleurrijke schilderijen

Ontdek op kleur gebaseerde kunst collecties

Schilderijen voor de woonkamer

De diverse schilderijen van onze beeldmakers zijn een perfecte opvulling voor de lege muur in je woonkamer. Dankzij de uitgebreide collectie en de getalenteerde beeldmakers, is er een schilderij voor ieder woonkamerinterieur. Kies het gewenste materiaal en de afmeting die bij jou past, zo stel je zelf je woonkamer wanddecoratie samen.

Bekijk de woonkamer wanddecoratie collectie

Slaapkamer wanddecoratie met romantische schilderijen

De slaapkamer is een plek van rust en ontspanning, en wat is er nu meer rustgevend dan een romantisch schilderij aan de muur? Met de juiste wanddecoratie creëer je een sfeer van warmte en liefde, waardoor je je thuis voelt in je eigen slaapkamer. Of je nu kiest voor een klassiek schilderij van een landschap of een modern werk met abstracte vormen, er is altijd een romantisch kunstwerk dat perfect past bij jouw interieur en persoonlijkheid.

Slaapkamer kunstcollectie