Tips voor Schotse Hooglanders als wanddecoratie

Ben je wel eens een Schotse Hooglander tegengekomen in de natuur? Die maken best indruk! Deze grote grazers zijn door heel Nederland te vinden. De combinatie van hun unieke, harige vacht en stevige hoorns geeft ze een robuuste uitstraling. Die ruige look past dan ook perfect bij jouw stoere, industriële interieur. Maar dankzij de natuurlijke omgeving passen veel kunstwerken met Schotse Hooglanders ook in landelijke interieurs.

  1. Scottish Highlander cow poster in living room

Schotse Hooglander op canvas, behang en meer

Werk aan de Muur heeft een collectie vol foto’s en schilderijen van Schotse Hooglanders, in kleur en zwart-wit. Van ver weg tot dichtbij en van kuddes tot eenzame grazers. Wil jij een foto met een Schotse Hooglander aan de muur? Bij ons bepaal je zelf het formaat, zodat het werk altijd perfect past. Ook qua materiaal valt er veel te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een schilderij van een Schotse Hooglander op (ingelijst) canvas. Maar ook als fotobehang, HD metal of als ingelijste poster.

Bekijk alle materialen

  1. Scottish Highlander Cow wall paper in interior

Levensgrote Schotse Hooglanders op fotobehang

Ga je graag voor groots? Koop dan jouw Schotse Hooglander kunstwerk op behang of een ArtFrame. Daarmee kun je een hele muur voorzien van een levensgrote foto van Schotse Hooglanders in de natuur. Geen mens die bij jou thuis of op kantoor nog om deze grote grazers heen kan. Als dat geen blikvanger is! Prints op doek laten zich bovendien goed combineren met geluiddempende panelen. Deze akoestische doeken absorberen geluid en dat zorg voor een flinke verbetering van de akoestiek in een ruimte.

Schotse hooglander in landelijke woonstijl

Dankzij de robuuste look van een schotse hooglander past het perfect in een landelijk of nieuw landelijk interieur. Dankzij de neutrale en natuurlijke kleuren van deze mooie dieren is een schotse hooglander schilderij of fotografie ook goed te combineren met elke kleur.