Tips voor Tekeningen in jouw interieur

Van minimalistisch getekende dieren en portretten tot in detail uitgewerkte steden. Traditionele tekeningen gemaakt met potlood, krijt, houtskool stift of fineliners. Maar ook de digitale tekeningen, ontworpen door designers met de nieuwste programma's. Wat voor stijl jij ook zoekt, in de tekeningencollectie van Werk aan de Muur vind je het. Ga voor neutrale, minimalistische en stijlvolle tekeningen of hang een kleurrijke striptekening aan de muur!

Tekeningen op canvas, behang, ingelijste poster en meer

Bij Werk aan de Muur kan je je favoriete tekening laten bedrukken op verschillende hoogwaardige materialen. Ga je voor een luxe touch? Ga dan voor echte museumkwaliteit en kies acrylglas. Of kies voor canvas zodat alle rag-scherpe schetsen net echt lijken. Ook kan je kiezen voor waterproof materialen voor in de keuken of buiten zoals HD Metal.

Bekijk alle materialen

Ontdek beeldmaker Kim Rijntjes

Moderne tekeningen aan de muur

Grote meesters zoals Picasso, Matisse en Alexander Calder zijn voor vele tekenaars een grote inspiratiebron. Deze meesters van de moderne kunst brengen personen, objecten en situaties terug naar simpele lijnen en kleurvlakken. De kracht van het eenvoud. Hierdoor ontstaan prachtige zwart-witte portretten, abstract ogende kleurcomposities en meer minimalistische lijntekeningen. De tegenhanger hiervan zijn gedetailleerde tekeningen. Zo gedetailleerd, dat het bijna niet getekend lijkt.

Tekeningen aan de muur bij vtwonen

De populaire vtwonen serie Weer Verliefd op je Huis is ook fan van onze tekeningen collectie! Tijdens de make-over in Heemstede koos styliste Eva ook voor een prachtige art wall van illustraties en tekeningen voor aan de muur. Of bekijk de make-over in Velserbroek, waar styliste Wendy koos voor een collage aan de muur van minimalistische schetsen.

Bekijk de make-over in Heemstede Bekijk de make-over in Velserbroek

  1. Werk aan de Muur vtwonen Heemstede 482457 504249 512771 572058 010 copy 2
  1. S09E11 Velserbroek Thumb