Ontdek de kunst gekozen door de stylisten van The Home Style Club

The Home Style Club x Werk aan de Muur

Nancy en Sofie hebben het platform The Home Style Club opgericht. Zij zijn twee interieur liefhebbers met een missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken. Samen met hun geselecteerde groep stijliconen bieden zij stijladvies à la minute. Je koopt een stijladvies voor de ruimte die jij een make-over wilt geven, of gaat voor meerdere ruimtes met het complete pakket. Zij geloven dat het creëren van je droomhuis iets moet zijn waar je plezier in moet hebben! En kunst aan de muur mag daarbij niet missen!

  1. Trashuresnl X Werk aan de Muur close up
  1. Eclectic living room aesthetic
  1. 20221109 124713

Hoe werkt The Home Style Club?

Stap 1: Doe de quiz en vind je perfecte match

Alle stijladviezen van The Home Style Club zijn gemaakt door stijliconen in hun eigen, ongeëvenaarde smaak. Vind de stijlicoon die het beste bij jou past via de quiz.

Stap 2: Selecteer de ruimte of het complete pakket

Op iedere stijlicoonpagina én in de shop van The Home Style Club vind je stijladviezen per ruimte. Selecteer een advies voor je woonkamer, eethoek of keuken of ga voor het complete pakket met een fabulous plan voor meerdere ruimtes.

Stap 3: Start nu & breng je advies tot leven

Zodra je het stijladvies hebt afgerekend ontvang je á la minute een e-mail met toegang tot het digitale stijladvies. Mix and match met echte mooie verfkleuren, behang en de producten uit de zeer uitgebreide shoplist tot jouw droominterieur.

Start de quiz

  1. Sofie Black Friday
  1. Bold romance interior style couch
  1. DSC 0128

Schrijf je in voor onze tips!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang inspiratie en handige tips direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks