Screenshot 2021 11 15 at 16 14 59

De nieuwste stagiaires van Werk aan de Muur

Sinds begin november is het team van Werk aan de Muur weer gegroeid. En dit keer met twee stagiaires! Luna en Lisa komen het team en voornamelijk het marketingteam versterken. Ze stellen zichzelf graag voor en vertellen je ook gelijk wat hun favoriete werken zijn!

  1. Screenshot 2021 11 15 at 16 14 59

Lisa en Luna

Lisa

Ik ben Lisa Colle, 18 jaar, en volop bezig in mijn Creative Business studie. Tijdens deze studie werd ik gevraagd om een stage uit te zoeken. Hier ben ik terechtgekomen bij Werk aan de Muur. Zelf heb ik altijd al een passie gehad voor interieur en kunst en was ik helemaal overtuigd van Werk aan de Muur toen ik de vacature voor marketingstagiair zag. Zelf heb ik veel zin in de toekomstige stageperiode de komende 3 maanden!

De favorieten van Lisa

Luna

Mijn naam is Luna van den Born, 21 jaar. Ik doe de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. De komende 3 maanden loop ik stage bij Werk aan de Muur. Voor deze opleiding heb ik de opleiding Crossmedia gedaan op het Grafisch Lyceum Utrecht. Op deze studie ben ik opgeleid tot media vormgever. Bij Werk aan de Muur hoop ik te leren professioneel te handelen en content te creëren dat goed aansluit bij de doelgroep.

De favorieten van Luna

Werk aan de Muur Club

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails