roomed-ophangen-decoratie-1

Foto’s ophangen zonder spijkers: 5 gouden tips

Het is het allerleukst wanneer je een beetje flexibel bent met je accessoires, en je in een handomdraai je sfeermakers zoals kussentjes, kaarsen en prints wisselt of verplaatst in je huis. Een makkelijke manier om je huis aan te passen aan het seizoen! Zo blijft thuiskomen een fijne verrassing.

Handig is het dan wel dat je de prints kan ophangen zonder spijkers: da’s sneller én beter voor je muur! Daarom onze 5 gouden tips voor een prachtig werk zonder gaten in je muur.

c73a36dcb866cc35e86e15d48c5e5b29Tip 1 – Het memobord
Het memobord is met stip de hipste oplossing. Kies stoere of gekleurde clips voor een persoonlijke touch, klem hier je mooiste foto’s mee aan het rek, en maak het bord af met een persoonlijk kattebelletje of kleine accessoires.
453ec64376b5c4878277dc795ec75cecTip 2 – Magneetverf
De meest strakke oplossing vind ik nog steeds magneetverf. Verkrijgbaar in bijna alle kleuren, dus passend in elk interieur. Met een magneetwand kan je elke dag iets anders verzinnen. Een compositie van meerdere kleine werken of één hele grote foto. Let er wel op dat je sterke magneetjes koopt.
2-wallTip 3 – Touwtjes
Een gezellige variant op de magneetwand is de wand met touwtjes. Door draden te spannen voor je wand, en deze te voorzien van kleine knijpertjes, kan je makkelijk foto’s en inspirerende plaatjes toevoegen en weghalen.
tesaTip 4 – De Plakspijker
Wil je echt je werk in een lijstje aan de wand, maar is boren niet echt je ding? Gebruik dan de plakspijker. Bijvoorbeeld de klevende spijker van tesa.
behangTip 5 – Behang
Ietsje minder flexibel – maar gegarandeerd spijkerloos – is een print op ons behang. Elke afbeelding uit onze collectie kunnen we wandvullend voor je printen op stevig vliesbehang. Dit is makkelijk te plakken, én supersterk.

We maken het behang speciaal op maat voor jouw muur. Zo past het precies! Kies je favoriete afbeelding en vul de hoogte en de breedte van je muur in. Dan zorgen wij voor een precies passende print. Meer weten over behang?


Geïnspireerd om foto’s aan de muur te hangen, en heb je nog foto’s nodig? Elk werk in onze collectie besteld je eenvoudig als fotoprint.

Bronnen:
Tip 1: Het memobord vind je in de shop van VT Wonen
Tip 2: foto van colora.be
Tip 4: foto van tesa

Archief