Reviews Header Jumbotron

Ervaringen van klanten met Werk aan de Muur

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina. Niet alleen de ervaringen kun je rustig nalezen, ook kan je binnenkijken bij klanten die al genieten van hun werk aan de muur. Laat je inspireren! Wil je zelf graag een review achterlaten? Graag! We zijn erg benieuwd wat je van onze service vindt.

  1. Reviews Uitstekend Final

Klanten beoordelen ons met een 9,6 !

Een uitstekende score, gebaseerd op 1250 beoordelingen.

Lees alle beoordelingen Schrijf ook een beoordeling

Dit zeggen klanten over ons

Ronald
4.5 / 5

Mooie uitvoering
Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde


Bob
5 / 5

Netjes verpakt en goed product
Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!


Joël
4 / 5

Prachtig schilderij
We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.


Christel
5 / 5

Super!
Van het begin tot het eind echt perfect geregeld! Voordat ze het gaan maken worden alle stappen met je overlegd,zodat je de meest perfecte canvas krijgt. Ook qua vervoer is het tot in de puntjes geregeld,tot op de seconde kan je zien waar je canvas is! Kortom 1000% een aanrader!


Anita
4 / 5

Prima kwaliteit
Voor de eerste keer een schilderij op canvas besteld en ik ben uiterst tevreden.


Mirjam
5 / 5

Mooie duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure
Top kwaliteit! Zeer goed ingepakt.


Judith
4 / 5

Na beschadiging meteen een nieuwe
We hadden een prachtig canvas met baklijst besteld. Bij het uitpakken, bleek er een beschadiging aan te zitten. We kregen meteen een nieuwe gestuurd. De oude hoefden we biet terug te sturen, dus geen rompslomp. We hebben het beschadigde exemplaar weggegeven aan iemand die het graag wilde hebben. We zijn blij met de canvas aan de muur.


Peter Smeets
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!


Silvia
5 / 5

Prachtig!
Ben er erg blij mee. Erg mooi geworden


Koen
4.5 / 5

Prachtig kunstwerk en uitstekende service
Prachtig kunstwerk en uitstekende service


stefaan
4.5 / 5

Gewoonweg prachtig
Alles is vlot verlopen van bestelling tot levering , ook waren ze super verpakt en beschermd .


Eric
4.5 / 5

Zeer tevreden
Zeer tevreden, over de gebruiksvriendelijk app, het assortiment en levering


Bianca
4 / 5

Mooi werk, mooi schilderij op canvas.
Snelle service en het eind resultaat mag er wezen, wij zijn heel erg tevreden over het product. De kleuren komen goed overeen met de afbeelding en het is omdat het groot is niet vervaagd of korrelig. De aflevering ging ook voorspoedig het was er nog eerder dan ik verwacht had.


Maddy
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.


WIM
5 / 5

Ik slaap heerlijk onder het kleurrijke bladerdak van de boom.
CORRECTE LEVERING, MOOIE AFWERKING


eric
5 / 5

totaal ongecompliceerd
Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !


louis
5 / 5

prima kwaliteit.
mooie op canvas portret. Snel verstuurd en goed verpakt. Zelf grijze achtergrond geschilderd.


Lothar
4.5 / 5

Prijs kwaliteit is top.
Het kunstwerk is geheel volgens verwachting gemaakt, en met zorg verstuurd. Een echte aanrader voor als je iets moois voor relatief weinig geld wilt hebben.


Ronella
5 / 5

Prachtige foto van Instagram
Van Martin Podt zag ik een foto waar ik wel een poster van zou willen, gaf ik als commentaar. Dat bleek mogelijk tot mijn grote vreugde. Hij heeft de foto op Werk aan de muur gezet. Inmiddels hangt ie☺


Jeffrey
5 / 5

Top
Goede service en adviezen.Echt kwaliteits canvassen. Ofwel een tevreden klant.


Rob
5 / 5

Fijne service, prachtige collectie en mooi werk aan de muur.
Werkaandemuur heeft een prachtige uitgebreide collectie. Met alle keuzes voor materialen en formaten is er altijd iets te vinden naar je gading. Ik heb een print op doek van DB Waterman in een mooie gepoedercoate zwarte baklijst uitgekozen. Tevens heb ik gekozen voor een akoestisch achterpaneel om het wat holle geluid in mijn thuiskantoor te verminderen. Geluid in de ruimte is veel fijner. Tot slot hebben ze een nieuw ophangsysteem, dat in hoogte verstelbaar is. Zelfs met twee linkerhanden kan je zonder waterpas je schilderij recht aan de muur hangen:-) Kortom, ik ben een buitengewoon tevreden klant!


Janneke
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.


M
5 / 5

Top
Heel blij met aankoop, net zoals ik ingedachte had.


H.P.J.van Oerle
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.


Antoinette
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.


Henk & Mirjam
4.5 / 5

Erg mooi en snel te kiezen en bestellen.
Het werk van Werk aan de muur is echt heel erg mooi en exact zoals het op de website staat. Bovendien heel makkelijk te kiezen zeker met de mogelijkheid het werk eerst aan je eigen muur in je eigen kamer te zien (Virtueel uiteraard) Wij zijn er erg blij mee.


Ivonne Oude Essink
5 / 5

Mooi portret
Kleuren komen overeen. Mooi op canvas gespannen en makkelijk op te hangen. Ook goed ingepakt voor transport zodat het onbeschadigd aan kwam. Ik ben erg tevreden ermee!


Sonja koene
5 / 5

Geweldig!
Super blij met de keuze bij werk aan de muur, netjes verpakt en afgeleverd, en het resultaat thuis aan de muur verrassend mooi.


Tineke
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.


Romy van Ree
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!