Reviews Header Jumbotron

Ervaringen van klanten met Werk aan de Muur

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina. Niet alleen de ervaringen kun je rustig nalezen, ook kan je binnenkijken bij klanten die al genieten van hun Werk aan de Muur. Laat je inspireren! Wil je zelf graag een review achterlaten? Graag! We zijn erg benieuwd wat je van onze service vindt.

  1. Reviews Uitstekend Final

Klanten beoordelen ons met een 9,6 !

Een uitstekende score, gebaseerd op 1597 beoordelingen.

Lees alle beoordelingen Schrijf ook een beoordeling

Goed om te weten: Werk aan de Muur plaatst enkel beoordelingen die door klanten van Werk aan de Muur geplaatst zijn. De reviews worden door klanten geplaatst op het beoordelingsplatform Kiyoh (of TrustedShops) en daarna doorgeplaatst op de eigen website. Kiyoh (of TrustedShops) zorgt voor een extra validatie of de klant daadwerkelijk een klant is die het product gekocht heeft.

Veelgestelde vragen over reviews

Nadat een klant heeft besteld, mailen we de klant met een linkje naar Kiyoh of TrustedShops. Via deze erkende reviewplatforms kan de klant vervolgens een review achterlaten.

Werk aan de Muur plaatst enkel beoordelingen die door klanten van Werk aan de Muur geplaatst zijn. De reviews worden door klanten geplaatst op het beoordelingsplatform Kiyoh (of TrustedShops) en daarna doorgeplaatst op de eigen website. Kiyoh (of TrustedShops) zorgt voor een extra validatie of de klant daadwerkelijk een klant is die het product gekocht heeft.

We controleren de besteldatum met de review van de klant.

De reviews worden op basis van datum getoond. Bovenaan vind je de nieuwste beoordelingen.

We controleren iedere review handmatig aan de bestelling. Mocht er toch een nepreview zijn geplaatst, dan verwijderen we deze onmiddelijk.

Nee, we vragen reviews alleen aan onze klanten uit. Hiertegenover staat geen vergoeding.

Dit zeggen klanten over ons

Teja Schrijver
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Enorme variatie aan werken en een fijne kwaliteit/prijs verhouding.
Door onze schoondochter maakten we kennis met werk aan de muur. Zij is fotografe en verkoopt haar sfeervolle foto's via deze website. Ook vertelt zij over de diverse materialen waarop het werk afgedrukt kan worden. En regelmatig komt er op Facebook weer een aanbieding of mooi werk langs. Zo ontdekte ik dit werk en dat was precies wat volgens ons precies zou passen op de plek die we na onze verhuizing nog moesten opvullen.


Marga
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Communicatie en meedenken gecombineerd met kwaliteit
Zeer vlotte communicatie; er wordt goed meegedacht. Vlotte levertijd; gezien dat er een maatproduct geleverd wordt. Mooie kwaliteit. Het schilderij verbergt onze TV.


Nikki
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!


Filip
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Puur kwaliteit !
Ik heb recent mijn 2e werk thuis geleverd gekregen, met name een natuurfoto, geselecteerd uit het aanbod van Werk a/d Muur. De foto werd uitvergroot (150 cm x 75 cm) en in een kader gemonteerd. Net zoals bij de eerste bestelling ben ik aangenaam verrast door: de snelle en correcte levering, de stevige verpakking, die beschadiging uitsluit, de scherpte van de foto, de kwaliteit en afwerking van het kader … Kortom, ik ben een tevreden klant !


René de Ruiter
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Wonderschone Skyline van Rotterdam
Bestellen ging makkelijk en binnen 10 dagen krijgen wij ons kunstwerk perfect verpakt geleverd. Kortom een tevreden klant.


Jules
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!


Gerrit Heeringa
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Super en een geweldige snelle service!
Heel erg goed of beter gezegd zo hoort het! Klein probleempje met het doek werd onmiddellijk opgelost! Uiterst correct. Zeer vriendelijk geholpen daar kunnen velen wat van leren! Dit geeft absoluut het gevoel dat je als klant belangrijk bent.


Marja Pelzer
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Kunst naar ons hart!
Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!


Familie de Kort
3 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

De lijst zwarte schijnt door het witte doek.......
Jammer..... Je zou kunnen verwachten dat ze je daarvoor waarschuwen. Maar dat hebben ze niet gedaan. Wij hebben gekozen voor het geluidabsorberend doek/lijst. Konden kiezen uit 3 kleuren. Gekozen voor zwart, er is ons niet over geïnformeerd dat het doek zo dun is dat het kan doorschijnen. Jammer. Mooi aan de muur maar wij vinden dit een groot minpunt. Vooral voor de prijs die we ervoor betaald hebben.... doek 100cm x 105 cm. Zie foto. Daar zie je dat het doorschijnt rondom.


Cate
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Heel erg mooi kunstwerk, goede service.
Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van het productie- en verzendproces. Enkel kwam de transporteur onaangekondigd, een mail over de dag en een tijdsblok zou fijner geweest zijn. Gelukkig vonden de buren het niet erg om het pakket aan te nemen. Het in elkaar zetten en ophangen van het frame was erg makkelijk. Daarna nog het doek ingespannen en er hangt nu een heel mooi kunstwerk aan de muur.


Manon
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Mooi schilderij en effect op akoestiek is beter dan verwacht
In onze keuken kregen we de akoestiek niet goed, met drie kids en vaak eters aan tafel soms tot vermoeiende avonden met hoofdpijn op het einde. Erg blij met het resultaat. Als de app nog beter zou werken (ook achter bv tafels het beeld zou tonen zou ik het schilderij denk ik groter besteld hebben dan nu).


Manon
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Een fantastisch mooi kunstwerk, eenvoudig te monteren en op te hangen!
Het ziet er allemaal heel mooi en erg degelijk uit. De lijst is eenvoudig in elkaar te zetten en het systeem is makkelijk op te hangen. Het doek is stevig en heel netjes in de lijst te duwen. We genieten er flink van!


Vivianne
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.


Jos
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.


Jose
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Mooie betaalbare kunstwerken
Werk aan de muur heeft een ruime keus aan kunstwerken voor aan de muur. Wij hebben voor een bewerking van het parelmeisje gekozen in een lijst. Je hebt zelf de keus hoe je het kunstwerk wil afdrukken, op canvas of in een lijst. De kwaliteit is zeer goed en met het verzenden wordt er zorg aan besteed dat het gekozen kunstwerk goed wordt verpakt en verstuurd.


Joekie Heus
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Fantastisch!
Een parel aan de muur door de prachtige creatie en de uitzonderlijke kwaliteit van het materiaal.


Esther
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Super kwaliteit
Het werk ziet er goed uit. Mooie kwaliteit!


CarolMagermans
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Uitstekend verzorgd
Uitstekend verzorgd en geleverd


Jurian
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Topkwaliteit
Ik heb de aluminium plaat van de Porsche GT3RS besteld. Goed ingepakt geleverd zodat de bestelling niet onderweg kan beschadigen. Verder goed op de hoogte gehouden van het proces om de plaat te maken. Heel mooi product wat nu aan de muur hangt.


Margot
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Een hele mooie foto van Steffie van der Putten
De foto prijkt nu op onze muur in de woonkamer. Een mooie blikvanger. Elke keer zie je weer nieuwe details.


Ellen
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Past precies bij onze smaak
Het schilderij heeft een mooie plek in onze kamer. De uitstraling overtreft onze verwachtingen. Dankjewel


paul
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

prima website met enorm veel keuze.
Ik zocht " iets " voor aan de nog blanco woonkamermuur. Omdat ik vaak in de Himalaya ben geweest heb ik op de website van " Werkaandemuur "een afbeelding gezocht ( en gevonden ) van 3 stupa"s met op de achtergrond zicht op de mount everest. De afbeelding is gedrukt op canvas met een zwarte houten lijst op formaat 130 cm x 85 cm. Bestelling en levering verliepen perfect. De afbeelding roept vele mooie herinneringen op.


Kristine
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Goede kwaliteit en goed te bevestigen
Wij hebben (na overleg met de klantenservice) onze deur bekleed met naadloos zelfklevend behang/sticker variant hiervan. Ik vind het altijd een uitdaging om stickers/plakfolie zonder bubbels te bevestigen, maar met z’n tweeën, met wat geduld was dit goed te doen! Het materiaal is helemaal niet stickerachtig, glimt/reflecteert niet. Kortom, helemaal tevreden met het eindresultaat!


G
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Snel en veilig verpakt geleverd
Geslaagde kopie, "brings back memories"


Monique
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Makkelijk, snel, duidelijk.
Ik had een kunstwerk gezien op de VT wonen beurs, het bleef maar in mijn hoofd zitten, ik dacht “ik wil het gewoon hebben” op internet opgezocht, kon je als het ware op jouw muur hangen via de site, echt leuk, besteld en kijk hier, het hangt, ben er ontzettend blij mee en wat ook leuk is je kunt het bedrag in 3 gedeeltes betalen zonder rente…..


Jan
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Top!
Niet goedkoop maar prachtig. Ik heb een zogenaamd artframe en dat is een stoffen doek dat gespant wordt in een aluminium frame. En het is prachtig strak en mat. Heel tevreden.


Leonoor
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Top bedrijf, alles klopt!
Vandaag het door ons bestelde canvas ontvangen. We zijn er enorm blij mee. De kwaliteit is prachtig. Door de app kregen we een goed beeld van wat er in ons interieur past. Goede, overzichtelijke website met veel keus en mogelijkheden. Ook fijn dat er via de chat de mogelijk is om bij twijfel even om advies te vragen.


William
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.


Dirk
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Super kwaliteit
Goede communicatie hele mooie print en super kwaliteit


Harm
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!