Ervaringen van klanten met Werk aan de Muur

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem eens een kijkje op deze pagina. Niet alleen de ervaringen kun je rustig nalezen, ook kan je binnenkijken bij klanten die al genieten van hun werk aan de muur. Laat je inspireren! Wil je zelf graag een review achterlaten? Graag! We zijn erg benieuwd wat je van onze service vindt.

Klanten beoordelen ons met een 9,5 !

Een uitstekende score, gebaseerd op 806 beoordelingen.

Lees alle beoordelingen Schrijf ook een beoordeling

Dit zeggen klanten over ons

Chantal uit Sassenheim op 3 december 2019: 10 van 10

Klantgericht en kwalitatief maatwerk
“Werk aan de muur” heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik wilde een makkelijk verwisselbaar stukje “kunst” aan de muur in een specifieke maatvoering. Er werd meegedacht, bijgestuurd en er bleek veel mogelijk. Nu heb ik een prachtig stukje werk, voor mij met persoonlijke betekenis, boven mijn open haard hangen. Ik ben enorm blij met de kwaliteit en de uitstraling die ik zo graag wilde. Dank “Werk aan de Muur”!

H uit Bunschoten op 3 december 2019: 10 van 10

Prachtig schilderij
Duidelijke site en ook goed geïnformeerd via de WhatsApp.

Bert uit Leusden op 3 december 2019: 10 van 10

Veel keus, veel kwaliteit. Een aanrader voor als je wat moois aan de muur wilt hebben.
Precies wat ik zocht gevonden bij Werkaandemuur.nl. Goede informatie over levering en als het dan geleverd is zie je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Wat een kwaliteit! Super tevreden!

Marga uit SCHEEMDA op 3 december 2019: 9 van 10

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer.

Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking.

Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Gerard uit Geldermalsen op 2 december 2019: 9 van 10

Vlekkeloze afhandelin
Ik heb enige weken geleden een werk bij Kunst aan de

Muur besteld en ben zeer tevreden over de afhandeling en het eindproduct.
Het is een foto op canvas van de Oudegracht met zicht op de Dom.
De foto dateert van begin vorige eeuw en herinnert me nu dagelijks aan de stad waar ik en mijn vrouw geboren en getogen zijn.
Hij hangt in de kamer boven de eethoek en past daar prima

Nienke uit Den Haag op 2 december 2019: 10 van 10

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Carlo uit Amstelveen op 2 december 2019: 10 van 10

Hele goede service en bereikbaarheid
Foto op naadloosbehang genomen. Tijdens transport was de foto beschadigd, maar na 1 belletje en een paar foto's, kregen we gewoon snel een nieuwe toegestuurd. Heel vriendelijke service.

Jacqueline Vaes uit Oost-Souburg op 1 december 2019: 10 van 10

Super bedrijf
We zijn eerst in Haarlem wezen kijken of het iets voor ons zou zijn.
Thuis iets uitgezocht op internet en via de website een ontwerp op maat gekregen.
Nu hangt het akoestisch schilderij naar alle tevredenheid aan de muur

Erica uit Den Haag op 1 december 2019: 9 van 10

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

eric uit bladel op 1 december 2019: 10 van 10

binnen 3 dagen geleverd, en heel mooi resultaat
Veel keuze in modern en hedendaagse kunst, of eigen idee.op verschillende materiaal. maar allemasl heel mooi afgewerkt