Payment options Art Heroes

Bestelling afrekenen

Veelgestelde vragen over het afrekenen van de bestelling

We bieden meerdere betrouwbare en veilige betaalmethodes aan. Je kunt kiezen voor een iDEAL, Klarna (betaal later of in 3 delen) bankoverschrijving, Creditcard, PayPal en Apple Pay.

Wil je achteraf betalen? Kies tijdens het afrekenen voor Klarna of 'bankoverschrijving'. Via Klarna betaal je het gehele bedrag na levering. Bij een 'bankoverschrijving' maak je via je eigen bank vooraf 25% over. Vervolgens gaan we over tot productie van je bestelling en betaal je het openstaande bedrag uiterlijk 14 dagen na levering van je bestelling.

Heb je een VVV Cadeaubon * of een Pluim? Ook dat is mogelijk! Bij een Pluim of Webshop giftcard wissel je eerst op de website van Pluimen of Webshop gifcard je code om voor een Werk aan de Muur code. In de laatste stap van het bestelproces bij Werk aan de Muur kun je de code invullen.

Bedrijven kunnen kiezen voor bestelling op factuur.

* Vanwege nieuwe Europese wetgeving is het helaas niet mogelijk om meer dan € 50,- van het tegoed van de VVV Cadeaubon in één keer uit te geven. Het restant van de bestelling kan uiteraard betaald worden met een andere betaalmethode, zoals iDEAL.

Tijdens het afrekenen kan je kiezen voor 'levering op factuur'. We sturen de factuur naar je toe en nemen je bestelling in productie.

Meer weten over werk in je bedrijf en kantoor? Bekijk onze zakelijke informatie.

Goed idee om je pluim in te wisselen voor een mooi Werk aan de Muur! Ga naar de website van Pluimen en wissel je pluim in voor een Werk aan de Muur cadeaubon. Per mail krijg je de code die je kunt gebruiken op onze site.

In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je de code invoeren. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Wat leuk dat je een cadeaubon hebt gekregen! In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je je cadeaubon inwisselen. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Een cadeaubon is enkel in te wisselen voor een product van Werk aan de Muur.

Onze betaalmethoden:

  1. Ideal

iDeal

  1. Paypal

PayPal

  1. Visa

Visa

  1. Mastercard

Mastercard

  1. Klarna

Klarna

  1. Bancontact

Bancontact

  1. Applepay

Apple Pay

  1. Vvv

VVV cadeaukaart

  1. Webshopgiftcard

Webshop giftcard

  1. Giftcard the Netherlands

Het is mogelijk om met diverse cadeaubonnen bij ons af te rekenen. Onze eigen cadeaubon, Pluimen, VVV cadeaukaarten en de Webshop giftcard.
Je kunt deze cadeaubonnen bij de laatste stap van het afrekenen in wisselen.

Wil je graag iemand een cadeaubon geven? Ga naar deze pagina voor alle informatie.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails