Giftcard jumbotron 1240x450 NL

Geef een Werk aan de Muur cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor je familie, collega's of vrienden? Help je vrienden en familie van die lege muren af met de Werk aan de Muur cadeaubon! We sturen de bon per post (binnen 2 werkdagen) of per e-mail toe. Aan jou de keuze.

Bestel de cadeaubon

  1. 20230810 163230 9 C1 A1363 Bibi Veth

Origineel cadeau vol kunst

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen, verjaardag, bruiloft of een ander gelegenheid? Ga voor een Werk aan de Muur cadeaubon. Een cadeau waar je geliefden jarenlang van kunnen genieten. Je bepaalt zelf de waarde en bestel je makkelijk via onderstaande knop.

De cadeaubon wordt vervolgens per post of per mail verstuurd (zie links een voorbeeld). Leuk om geven én te krijgen!

Bestel de cadeaubon

Ben je een zakelijke klant? Klik hier voor onze cadeaubon voor werknemers, leveranciers en relaties.

Goed om te weten: Wil je vandaag nog een cadeaubon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Veelgestelde vragen over de cadeaubon

Geef een cadeaubon! Je bepaalt zelf de waarde en binnenin is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. De cadeaubonnen worden verstuurd per post. Wil je vandaag nog een cadeaubon weggeven? Laat het ons weten en we sturen je een PDF die je zelf kan afdrukken.

Wat leuk dat je een cadeaubon hebt gekregen! In de allerlaatste stap van het bestellen, op de pagina waar je je bestelling betaald, kan je je cadeaubon inwisselen. Het bedrag wordt automatisch verrekend bij de betaling. Moet je nog een deel betalen? Dan kan dat met iDEAL of een van de andere betaalmethodes.

Heb je nog een bedrag over op de bon? Je kan gerust later nog eens shoppen door nogmaals de code in te wisselen via de link.

Een cadeaubon is enkel in te wisselen voor een product van Werk aan de Muur.

Je kan tijdens het bestellen aangeven of je de cadeaubon fysiek per post wil ontvangen, of digitaal per e-mail.

Nadat we je aanvraag voor de bon hebben ontvangen sturen we een linkje om direct online te betalen. Digitale bonnen sturen we zsm na de betaling per mail toe. Fysieke bonnen worden met de post verstuurd.

Ja zeker, bel ons en we bespreken de opties graag!

Ja zeker! Je kan de kadobon heel goed gebruiken als zakelijk kado, bijvoorbeeld als leuke vervanging van het klassieke kerstpakket. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks