Jumbotron collections

Kunst reproducties op canvas, poster, glas en meer

Haal een bekende kunstenaar uit de Gouden Eeuw, of moderne schilderijen uit 1900 in huis met onze hoge kwaliteit kunst reproducties. Denk aan het klassieke meisje met de parel van Vermeer op canvas of de verschillende moderne abstracte schilderijen van Kandinsky.

 1. De Kus van Gustav Klimt

Wat is een reproductie van een schilderij?

Een reproductie van een schilderij is eigenlijk een 'namaak' van het originele kunstwerk. Helaas zijn de originele kunstwerken van bekende kunstenaars voor veel mensen onbetaalbaar.

Daarom heeft Werk aan de Muur kunst reproducties die nauwelijks met het origineel verschillen. En worden alleen bekende kunstwerken van hoge kwaliteit geaccepteerd in ons assortiment van bekende kunst reproducties. Zo behouden we een consistente kwaliteit.

Ga direct naar de werken
 1. Het puttertje, Carel Fabritius

  132,- Art Frame, 50x75 cm Kies zelf de maat S M L XL


 2. Meisje met de Parel - The Metallic Edition (gezien bij vtwonen) van Marja van den Hurk

  111,- Art Frame, 50x65 cm Kies zelf de maat S M L XL


 3. Koningin Elizabeth van Bourbon (gezien bij vtwonen)

  115,- Art Frame, 50x70 cm Kies zelf de maat S M L XL


 4. Kinderen der Zee, Jozef Israëls (gezien bij vtwonen)

  141,- Art Frame, 85x45 cm Kies zelf de maat S M L XL


Moderne & Klassieke kunst reproducties

Ze blijven populair, de Oude & Moderne Meesters. De bekende klassiekers, die je in de belangrijkste musea van de wereld in het echt kan zien, pronken bij jou thuis aan de muur. Werk aan de Muur heeft een uitgebreide collectie kunst reproducties van Rembrandt, van Gogh, Monet, Degas, Cézanne, Gauguin tot Renoir. De reproducties bevatten moderne schilderijen, maar ook klassieke schilderijen uit de gouden eeuw. Denk aan de impressionistische stilleven schilderijen van de tweede helft van de 19e eeuw tot aan de klassieke oude meester schilderijen uit de barokke schilderkunst.

Ga direct naar de werken
 1. Meisje met de Parel - The Metallic Edition (gezien bij vtwonen) van Marja van den Hurk

  111,- Art Frame, 50x65 cm Kies zelf de maat S M L XL


 2. The Age Of Innocence (gezien bij vtwonen) van Jacky

  174,- Art Frame, 55x75 cm Kies zelf de maat S M L XL


 3. Zen Blooming (gezien bij vtwonen) van Marja van den Hurk

  110,- Art Frame, 40x75 cm Kies zelf de maat S M L XL


 4. Meisje met de Parel – The Wardrobe Malfunction Edition (vtwonen) van Marja van den Hurk

  119,- Art Frame, 50x75 cm Kies zelf de maat S M L XL


Beroemde en minder bekende reproducties

Een selectie uit de beroemde werken die bij Werk aan de Muur te bestellen zijn: De Nachtwacht (Rembrandt), De Amandelbloesem (van Gogh), De Bedreigde Zwaan (Jan Asselijn), Kinderen der Zee (Jozef Israëls), Morgenrit langs het strand (Anton Mauve), Het puttertje (Carel Fabritius) en natuurlijk het Melkmeisje en het Meisje met de Parel (Vermeer). Maar ook zeker de minder bekendere werken vind je in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan Johan Barthold Jongkind en Odilon Redon. Of blader door de collectie van Zeeslagen en stillevens met eten & drinken.

Ga direct naar de werken
 1. 'De 7 Provincien' van Michiel de Ruyter van Maritiem Schilder Arnold de Lange

  133,- Art Frame, 70x60 cm Kies zelf de maat S M L XL


 2. VOC Zeeslag schilderij: Het verbranden van de Engelse vloot voor Chatham, 20 juni 1667, Peter van de

  106,- Art Frame, 75x50 cm Kies zelf de maat S M L XL


 3. Slag bij Terheide, Jan Abrahamsz. Beerstraten

  142,- Art Frame, 80x50 cm Kies zelf de maat S M L XL


 4. Little red flower van RAR Kramer

  119,- Art Frame, 50x75 cm Kies zelf de maat S M L XL


Kunst kopie op canvas doek

Wil je zo dicht mogelijk bij een origineel schilderij blijven? Kies dan voor kunstwerk op giclée canvas. De kwaliteit van het canvas is erg hoog, en het verschil met het origineel is minimaal. Giclée kwaliteit van een kunst reproductie op canvas houdt in dat er met materialen en inkten van de hoogste kwaliteit geprint wordt. De prints worden gemaakt met 12 kleuren pigment-inkten. Deze zorgen ervoor dat de verfstrepen zo dicht mogelijk bij het origineel komen. De print werken we af met een vernislaag zodat UV-licht geen invloed heeft op de inkten. Zo kan je een kunst kopie op canvas kopen waar je nog jarenlang van geniet.

Kunst kopie op behang

Met kunst reproducties op fotobehang creëer je een statement in huis. De trappenhal, de badkamer slaapkamer of woonkamer, iedere muur krijgt een nieuw leven met een schilderij als fotobehang. Je vindt bij ons twee soorten behang:

1. Naadloos behang is van airtex en bestaat uit één stuk. Doordat het afneembaar is, leent het zich perfect voor horeca, ziekenhuizen en andere ruimtes.

2. Of ga voor vliesbehang. Beide zijn niet alleen erg betaalbaar, het gebruik van behang is ook zeer eenvoudig!

Kunst kopie op akoestisch doek

Reproducties van schilderijen op doek heeft verschillende voordelen en mogelijkheden. Dit Art Frame leveren we standaard met een smal aluminium frame. In dit frame span je eenvoudig het doek. Het belangrijkste verschil tussen canvas en Art Frame is dus de mogelijkheid om te wisselen van print.

Wil je de akoestiek in huis verbeteren? Dan is dit een kunst kopie op doek met geluidsabsorberende panelen de juiste keuze. Deze panelen plaats je achter het doek in het frame, waardoor geluid niet weerkaatst maar wordt opgenomen. Bij canvas is het toevoegen van geluiddempende panelen niet mogelijk.

Kunst kopie op glas

Kunst reproducties op acrylglas worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een luxe dieptewerking en versterkt de kleuren en details van het kunstwerk. Het glasschilderij wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct.

Ga direct naar de werken
 1. Meisje met de Parel - The Metallic Edition (gezien bij vtwonen) van Marja van den Hurk

  111,- Art Frame, 50x65 cm Kies zelf de maat S M L XL


 2. Melkmeisje - Meisje met de parel - de Nachtwacht van Lia Morcus

  132,- Art Frame, 75x60 cm Kies zelf de maat S M L XL


 3. Het Melkmeisje - Vermeer Schilderij (HQ)

  86,- Art Frame, 45x50 cm Kies zelf de maat S M L XL


 4. Meisje met parel - Meisje van Vermeer - Schilderij (HQ)

  103,- Art Frame, 55x65 cm Kies zelf de maat S M L XL


Veelgestelde vragen over de kunst reproducties van Werk aan de Muur

Bij Werk aan de Muur vind je een ruime collectie aan betaalbare wanddecoratie die origineler zijn dan de Ikea, goedkoper dan bij een galerie. Je kiest zelf de maat en de afmeting. Zo is elk kunstwerk uniek en op maat gemaakt, speciaal voor jou. We werken met meer dan 10.000 beeldmakers en zij bieden meer dan 300.000 werken aan. En wanneer je een werk hebt besteld, gaat een deel van het bedrag naar de beeldmaker van jouw werk. Hiermee steunen wij samen creativiteit en zorgen we ervoor dat onze beeldmakers lekker bezig kunnen zijn met het creëren van kunstwerken!

Ieder werk wordt op maat gemaakt, dat is wat ons uniek maakt! Jij hebt de complete controle over hoe jouw werk (bijvoorbeeld een canvas) eruit gaat zien. Kies uit verschillende materialen zoals: canvas, aluminium, acrylglas, behang, HD Metal, (ingelijste) foto prints, akoestische schilderijen en nog veel meer. 

Tevens kies je de ideale maat die past bij jouw muur! Bij de werken tonen we de maten naar verhouding van het werk. Afhankelijk van het materiaal kan jouw werk tot wel drie meter breed in jouw woonkamer komen te hangen. Staat jouw favoriete maat er niet tussen, dan betekent dit niet dat wij dit niet kunnen maken. Stuur ons een mail met je wensen, zodat we het even kunnen afstemmen met de beeldmaker. Vervolgens mailen we je een passend voorstel. Bij de materialen behang en print op (akoestisch) doek kies je zelf de maat. Deze materialen worden veelal gekozen op wandvullende formaten. De vorm en het formaat van de muur is hierin leidend. We laten je graag een uitsnede zien van het formaat dat past bij jouw muur.

Ieder werk wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor hebben we niets op voorraad en kunnen we je niets sturen om tijdelijk uit te proberen. Om je toch een goede indruk te geven van het eindresultaat hebben we een handige app ontwikkeld, zodat je toch kunt kijken hoe een werk in de ruimte staat. 

Onze app helpt je om je favoriete werken alvast in je eigen kamer op te hangen. Kies een werk, maak een foto en bekijk of het werk echt bij je past.

 Lees hier meer over onze app.

De prijzen op de website zijn voor iedere bezoeker gelijk, met uitzondering van wanneer de bezoeker een optionele kortingscode geactiveerd heeft.

Er is zijn veel aanbieders op gebied van wanddecoratie. We zetten niet in op de laagste prijs, maar op kwaliteit. Want een mooi Werk aan de Muur verdient dat beetje extra, zodat je er jaren van kunt genieten. Daarom werken we met partners die kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. Ze gebruiken de beste apparatuur zodat ze de mooiste werken kunnen produceren. Op onze materialen pagina kun je gedetailleerde close-up foto's zien.

Let op met water en prints. Waterschade kan de prints beschadigen. Ben je op zoek naar een materiaal dat waterbestendig is? Kies dan voor HD Metal of naadloos behang.

We vinden het belangrijk dat jouw favoriete werk helemaal past bij jouw stijl en interieur. Daarom bieden we alle werken aan op verschillende materialen. De materialen die we aanbieden zijn (buiten) canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer, (naadloos) behang, HD Metal, Art Frame en (ingelijste) foto prints.

Bekijk onze materialen pagina voor een uitgebreide uitleg en video's van de verschillende materialen. Ook vind je hier de veelgestelde vragen per materiaal terug.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails