Over Ons Header

Over Werk aan de Muur - An empty wall is a missed opportunity

Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres. Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois én betaalbaars. Niet nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat we jou helpen met een werk dat helemaal bij je past. Een werk dat past bij jouw smaak in het materiaal en in de maat die het beste bij jouw muur past. Een werk waar je nog jaren van kunt genieten. Dat is ons doel.

  1. NEM1hgjw

Ons verhaal

Werk aan de Muur brengt creatief talent en mensen die van kunst houden samen. Door de steeds groeiende collectie - van duizenden creatieven - vind je zeker jouw favoriet. We willen dat je een werk hebt waar je jaren van kunt genieten. Daarom maken we hem op maat, in het materiaal van de beste kwaliteit. Kom je er niet uit? Met veel passie helpen we jou met het vinden van het werk waar je nooit op uitgekeken raakt.

Hier staan wij voor

Een gevarieerd aanbod

Handgemaakt met passie

De beste beeldmakers

Persoonlijke service die bij jou past

  1. Werk aan de Muur Website van het Jaar 2019

Awards en prijzen

De groei van Werk aan de Muur is opgepikt. We hebben sinds 2016 ieder jaar een FD gazellen mogen ontvangen. Dit zijn bedrijven die jaarlijks met meer dan 20% groeien. Daarnaast hebben we in zowel 2016 als 2017 en 2018 de top snelst groeiende webshops bereikt. Daar zijn we natuurlijk super trots op! Bekijk al onze awards en prijzen.

Ontdek Werk aan de Muur

Elke dag helpen we klanten bij het vinden van betaalbare en originele wanddecoratie. Dit doen we met veel plezier in Nederland, Duitsland en Frankrijk. En onze missie is nog lang niet voltooid. Werk aan de Muur is continu in ontwikkeling om jou te kunnen blijven inspireren. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons in de pers, op TV of via één van onze partners. Wil je zelf deel uitmaken van de Werk aan de Muur familie?

Bekijk dan onze vacatures

Werk aan de Muur op TV

Over het team

Onze vacatures

Ja, ik wil altijd op de hoogte blijven van Werk aan de Muur

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang handige tips van onze stylisten direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bekijk onze 10 jaar acties

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails