Jumbotron Haarlem

Ontmoet het team

Aangenaam! Dit zijn de gezichten achter Werk aan de Muur. Op deze pagina geven we je graag een kijkje achter de schermen. Ontmoet het team en ontdek de favorieten van het team.

  1. Werk aan de Muur zakelijk

Liefs uit Haarlem

Werk aan de Muur is bedacht en gegroeid in het pittoreske Haarlem. In het Werk aan de Muur kantoor worden dagelijks alle mails, telefoontjes en WhatsAppjes beantwoord. In onze showroom ontvangen we dagelijks klanten om alle materialen te laten zien. Wil je ook een afspraak in onze showroom? Plan hier je bezoek. Combineer het met een dagje Haarlem. Tip! Ga langs de Dakkas, drink een koffie bij het Figee café of bezoek het Frans Hals museum.

Onze Britney's

We stellen je graag voor aan de dames van styling & klantenservice; Annet, Anouschka, Fela & Lianne. Ze helpen je graag met het vinden van de perfecte afmeting en materiaal van jouw lievelingswerk. Ze multitasken erop los: mails, WhatsApp en telefoontjes. Ze beantwoorden het allemaal! Mede door het dragen van een prachtige headset (vandaar de verwijzing naar Britney). Ze helpen je graag op de manier die bij jou past. Dus heb je een vraag? Kom maar door.

We ❤ binnenkijken!

We kijken graag binnen bij artlovers, zoals onze klanten, beeldmakers en vtwonen make-overs. Maar ben je nieuwsgierig naar wat de Werk aan de Muur stylisten aan de muur hebben? Laat je inspireren!

  1. Bij stylist Jasper thuis
  1. Bij stylist Stephanie thuis

Marketing met een zachte g

Oké, er zit officieel maar één Brabander in het team, maar het bourgondische leven ontbreekt bij geen van ons. Team marketing is dagelijks bezig met het verzamelen en delen van de mooiste klantfoto's, inspiratie artikelen, nieuwsbrieven en leuke samenwerkingen. Zo hopen we je altijd te blijven verrassen. Heb je leuke ideeën voor een samenwerking, actie of een andere leuke insteek? Neem gerust contact met ons op!

  1. Wadm Sprout

Een stukje Werk aan de Muur geschiedenis

Jasper kwam in 2010 op het idee voor Werk aan de Muur tijdens zijn jaarlijkse skivakantie met vrienden. De amateurfotograaf ervoer zelf hoe lastig het was als mensen zijn foto’s wilden kopen voor thuis aan de muur. Dus bedacht hij een platform waar het groeiende aantal amateurfotografen in Nederland hun werk kunnen aanbieden. Samen met jeugdvriend Bas Verhoogt startte hij de internetwinkel Werk aan de Muur. Meer lezen? Bekijk ons artikel bij Sprout.

Vliegende keep

Over Bas en Jasper gesproken; dit zijn ze! Jasper is de vliegende keep van Werk aan de Muur. Klantenservice, techniek of marketing, overal springt hij bij waar nodig is. Een handige combinatie met Bas, die liever de cijfers in de gaten houdt.

Tech it is

Termen als pdp, flushen en cache vliegen om je oren als je in hun buurt bent. Maar het zijn de bouwers die niet alleen continu bezig zijn om het shoppen bij Werk aan de Muur zo fijn mogelijk te maken, ze helpen creatieven met het eenvoudig aanmaken en beheren van een eigen shop. Hierdoor kunnen we je een uitgebreide collectie aanbieden, zodat er voor iedere smaak en budget iets passend te vinden is. Heb je een idee, vraag of wil je iets aan de mannen kwijt? Laat het ze weten.

  1. Jona Large

Jonathan, techniek

OhMyPrints

Niet alleen in Nederland zijn we actief. Onder de naam OhMyPrints zijn we onder andere actief in Duitsland. Dit zijn de gezichten van de Duitse vestiging!

  1. Stylist Undine Werk aan de Muur

Undine, Duitse klantenservice

  1. Img 4535

Vanessa, Duitse klantenservice

Altijd lachen

Zoals de foto's al uitstralen, Lisette & Emo lachen altijd. Lisette houdt zich bezig met de administratie van Werk aan de Muur. Niet alleen het inboeken van facturen, maar ze zorgt er ook voor dat alle creatieven iedere maand op tijd hun verdiensten binnen hebben. En tot slot laten we je graag kennis maken met Emo, één van onze adviseurs. Hij kijkt van de zijlijn mee en denkt graag mee met nieuwe plannen en ideeën.

  1. Team Emo

Emo, advisory board

  1. Werkaandemuur

Join the team

Lijkt het je leuk om met het team van Werk aan de Muur elke dag mensen blij maken met een mooi werk aan de muur? Houd je van een creatieve werkomgeving? Bekijk onze vacatures!

Zin in meer inspiratie?

Een kijkje achter de schermen

Ontdek de verhalen van onze beeldmakers

We ❤ binnenkijken uitgelicht

Kijk binnen bij de mooiste interieurs

Ontvang tips & tricks in je mailbox

Ontdek tips over kleur, ophangen en meer