Job openings Art Heroes

Vacatures bij Werk aan de Muur

Bij Werk aan de Muur verkopen we dagelijks met veel passie de mooiste werken voor aan je muur. Zoek jij een baan? Hieronder vind je onze openstaande vacatures.

 1. 20211007 175925 C1 A9703 Bibi Veth

Waarom werken bij Werk aan de Muur?

Een werkgever die op zoek is naar personeel roept natuurlijk al snel dat werken bij zijn bedrijf geweldig is. Maar hoe bewijs je dat dat echt zo is? Met een mooie rij voorbeelden natuurlijk, aangevuld door een flinke dosis enthousiasme. Wij winden er daarom geen doekjes om en geven je 5 steengoede redenen waarom je eigenlijk vandaag nog zou willen solliciteren bij Werk aan de Muur.

Lees meer!

Werk aan de Muur zoekt stagiaire(s)!

Media- en communicatiestage

Vanaf september, of eerder

Art Hero stage (beeldbewerking)

Nader te bepalen

 1. Wereldkaart behang 210323 145829

Happy Europe!

Switzerland, Austria, Luxembourg, Denmark, Sweden, Norway & Finland. Are you a native, living in the Netherlands and looking for a great job? Check out our global jobs here.

Join the Werk aan de Muur club

Onderstaande vacatures zijn helaas allemaal gevuld. Denk je dat je écht bij ons past? Voel je vrij om een open sollicitatie te sturen naar Stephanie.

 1. Team foto van Marketing op kantoor

Online Marketing Specialist - DACH (vervuld)

Startdatum: in overleg, per direct mogelijk

Ons marketingteam zet zich iedere dag in om klanten te bereiken en te inspireren en is op zoek naar een nieuw teamlid! Ben jij de online marketeer met aantoonbare ervaring in e-commerce, en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op de uitbreiding van Art Heroes in de DACH regio? Dan hebben we elkaar gevonden!

Lees verder!

 1. Team foto van Marketing op kantoor

Brand & Art specialist (vervuld)

Startdatum: in overleg, per direct mogelijk

Ben jij goed in het bewaken en overzien van alles wat met branding te maken heeft? Zorg jij ervoor dat de huisstijlen letterlijk tot leven komt voor alle markten en merken? Heb jij constant het gevoel designs mooier en effectiever te willen maken? En volg je graag (kunst)trends? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Brand & Art specialist.

Lees verder!

 1. Delivery Art Heroes

Online marketeer met SEO skills (vervuld)

Met passie voor interieur en kunst!

Ben jij de online marketeer met aantoonbare ervaring in e-commerce, en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op je werk op internationaal niveau? En heb je al de nodige ervaring met SEO? Dan hebben we elkaar gevonden!

Bekijk de vacature

 1. 20211012 155243 9 C1 A0078 Bibi Veth copy small

Content marketeer (vervuld)

Met passie voor interieur en kunst!

Ons marketingteam zet zich iedere dag in om klanten te bereiken en te inspireren en is op zoek naar een nieuw teamlid! Ben jij de content marketeer met aantoonbare ervaring in e-commerce en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op je werk? Dan hebben we elkaar gevonden!

Bekijk de vacature

 1. Oder your printed art at Art Heroes

Art hero gezocht (vervuld)

Houd jij van beeldverwerking, fotografie en kunst in de breedste zin van het woord? Weet jij binnen Photoshop helemaal je weg te vinden? En wil je graag werken in een wereld van interieur? Dan heb je jouw vacature gevonden! Wij - Werk aan de Muur - zoeken namelijk een fijne collega (minimaal 36 uur) die in het klantenservice team helpt met het klaarmaken van digitale bestanden zodat ze binnen no-time aan de muur van onze klanten kunnen gaan pronken. En die het marketing team ondersteunt met content creatie (beeld).

Lees meer

 1. Enola
  van Andrew Greening

Marketing specialist gezocht (vervuld)

Ben jij de marketing specialist met aantoonbare ervaring in e-commerce,
en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed
hebben op je werk? Dan hebben we elkaar gevonden!

Bekijk de vacature

 1. New York Fashion
  van Marjolijn Vledder

We zoeken 2 klanten klantenservice collega's (vervuld)

Ben jij attent, heb je inlevingsvermogen, goede sociale vaardigheden en gaat je hart sneller kloppen van het helpen van klanten? Dan hebben we elkaar gevonden! Het is een plus wanneer je iets hebt met interieur en styling.

Lees verder

 1. Skyline Berlijn
  van Arjen Roos

Duits sprekende klantenservice collega (vervuld)

Voor onze Duitse webshop (Werk aan de Muur) zoeken we een collega die dagelijks de klanten helpt. Via telefoon, email en WhatsApp help je Duits sprekende klanten met hun vragen en bestellingen.

Bekijk de vacature

Vacature Community Manager (vervuld)

Dagelijks hou jij je bezig met het helpen van de beeldmakers. Niet alleen met vragen die zij hebben, maar ook met het geven van advies. Advies hoe zij bijvoorbeeld het beste hun werken kunnen aanbieden, of hoe zij met marketing hun eigen bereik kunnen vergroten.

Bekijk de vacature

Developer gezocht (vervuld)

We ontwikkelen onze webshop en backend in PHP en MySQL, en maken gebruik van meerdere Amazon Web Services (S3, CloudFront, Lambda, CloudSearch en SES). Word je hier warm van? Lees snel verder!

Bekijk de vacature

 1. Ascot Fashion
  van Marja van den Hurk

Vacature klantenservice & styling (vervuld)

Goede klantenservice is het hart van Werk aan de Muur. Wij helpen dagelijks veel mensen met het vullen van hun lege muren met de mooiste werken. Ons enthousiasme wordt opgemerkt, want Werk aan de Muur groeit! Daarom zoeken we versterking.

Bekijk de vacature

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails