Team big

Vacatures bij Werk aan de Muur

Bij Werk aan de Muur verkopen we dagelijks met veel passie de mooiste werken voor aan je muur. Zoek jij een baan? Hieronder vind je onze openstaande vacatures.

  1. 0 2 1

Waarom werken bij Werk aan de Muur?

Je werkt er samen in een klein, maar zeer enthousiast team die er elke dag voor gaan om mensen blij te maken met geweldige kunstwerken voor aan de muur.

Lees meer!

Onderstaande vacatures zijn helaas allemaal gevuld. Denk dat je dat écht bij ons past? Voel je vrij om een open solliciatie te sturen naar Stephanie.

Marketing specialist gezocht

Ben jij de marketing specialist met aantoonbare ervaring in e-commerce,
en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed
hebben op je werk? Dan hebben we elkaar gevonden!

Bekijk de vacature

We zoeken 2 klanten klantenservice collega's

Ben jij attent, heb je inlevingsvermogen, goede sociale vaardigheden en gaat je hart sneller kloppen van het helpen van klanten? Dan hebben we elkaar gevonden! Het is een plus wanneer je iets hebt met interieur en styling.

Lees verder

Duits sprekende klantenservice collega

Voor onze Duitse webshop (OhMyPrints) zoeken we een collega die dagelijks de klanten helpt. Via telefoon, email en WhatsApp help je Duits sprekende klanten met hun vragen en bestellingen.

Bekijk de vacature

Vacature Community Manager

Dagelijks hou jij je bezig met het helpen van de beeldmakers. Niet alleen met vragen die zij hebben, maar ook met het geven van advies. Advies hoe zij bijvoorbeeld het beste hun werken kunnen aanbieden, of hoe zij met marketing hun eigen bereik kunnen vergroten.

Bekijk de vacature

Developer gezocht

We ontwikkelen onze webshop en backend in PHP en MySQL, en maken gebruik van meerdere Amazon Web Services (S3, CloudFront, Lambda, CloudSearch en SES). Word je hier warm van? Lees snel verder!

Bekijk de vacature

Vacature klantenservice & styling

Goede klantenservice is het hart van Werk aan de Muur. Wij helpen dagelijks veel mensen met het vullen van hun lege muren met de mooiste werken. Ons enthousiasme wordt opgemerkt, want Werk aan de Muur groeit! Daarom zoeken we versterking.

Bekijk de vacature

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze virtuele showroom

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails