Contact 20210329 144650 0329 Bibi Veth

We zoeken een Art hero met Photoshop en fotografie skills

(vervuld)

Houd jij van beeldverwerking, fotografie en kunst in de breedste zin van het woord? Weet jij binnen Photoshop helemaal je weg te vinden? En wil je graag werken in een wereld van interieur? Dan heb je jouw vacature gevonden! Wij - Werk aan de Muur - zoeken namelijk een fijne collega (minimaal 36 uur) voor het community team die beeldmakers helpt en die het klantenservice team helpt met het klaarmaken van digitale bestanden zodat ze binnen no-time aan de muur van onze klanten kunnen gaan pronken.

  1. App Werk aan de Muur

Wat houdt de functie in?

Werk aan de Muur inspireert kunstenaars en consumenten met iets moois aan de muur. Kunstwerken voor iedereen, waar je jaren van kunt genieten. Daarom vinden we het erg belangrijk dat ieder beeld op z'n best in de hoogste kwaliteit geprint wordt. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Heb jij ervaring met Photoshop (en Lightroom)? En vind je het leuk om hier veel mee te werken? Ga je graag nauwkeurig te werk en word je blij van beeld? En heb je interesse in marketing en vind je het leuk om het team te helpen met content creatie? Dan hebben we elkaar gevonden!

Dagelijks ben je bezig met het verwerken van bestellingen. Je bent de gatekeeper tussen klantenservice, de beeldmakers en de productie. Met jouw Photoshop skills controleer je ieder kunstwerk en haal je de eventuele onzuiverheden weg.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze beeldmaker community. Dagelijks hou jij je bezig met het helpen van de beeldmakers. Niet alleen met vragen die zij hebben, maar ook met het geven van advies. Advies hoe zij bijvoorbeeld het beste hun werken kunnen aanbieden, of hoe zij met marketing hun eigen bereik kunnen vergroten. Daarom heb jij veel kennis van fotografie.

  1. Merel Mollema Fotografie Werk aan de muur Groningen 1
  1. Photoshop vacature
  1. Tips voor kiezen 20210329 153743 0500 Bibi Veth

Wil jij ook anderen inspireren met iets moois aan de muur?

Je bent een aanpakker. "Just do it"-mentaliteit past bij jou.

Je vindt plezier en passie in je werk belangrijk.

Je hebt aantoonbare ervaring met Photoshop en je wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste Photoshop tools en tricks.

Je hebt veel kennis van fotografie.

Je vindt het leuk om regelmatig in contact te komen met beeldmakers.

Het is een plus wanneer je jezelf ook goed in het Engels kunt uitdrukken, want we zijn een internationaal bedrijf.

Een werksfeer waar iedereen eerlijk en open is past bij jou.

Art Hero Anouschka over beeldbewerking: "Het verwerken van beeld voor productie vind ik erg inspirerend. Dagelijks word ik verrast met de meest diverse foto's, schilderijen en digital art. Dat maakt het werk zo leuk!"

  1. Customerservice

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne werkomgeving op kantoor én thuis. Een gerichte functie met alle tools zodat jij altijd Photoshop up-to-date blijft. De Werk aan de Muur 'familie' werkt met veel passie samen en houdt van een gezellige werksfeer. We blijven elkaar graag inspireren en daarom nodigen we regelmatig externe specialisten uit en hebben we regelmatig teamupdates met elkaar. We groeien hard, en daar moet je je prettig bij voelen. Je wil zelf ook niet stilstaan, en je zelf blijven ontwikkelen.

Past dit echt bij jou - of bij iemand die je kent?

Stuur je motivatie & CV naar stephanie@werkaandemuur.nl

Soort dienstverband: Fulltime

Meer over Werk aan de Muur

Hoe het werkt

Over het team

Bekijk de Customer Support vacature