20200825 123908 Bibi Veth

Vacature marketing specialist

Wij zoeken een collega (minimaal 36 uur) voor de rol van marketeer. Bij Werk aan de Muur verkopen we dagelijks met veel passie de mooiste werken voor aan je muur, via onze webshop. Om klanten te bereiken en te inspireren speelt marketing uiteraard een grote rol. Ben jij de marketing specialist met aantoonbare ervaring in e-commerce, en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op je werk? Dan hebben we elkaar gevonden!

  1. Showroom WadM

Wat houdt de functie in?

Jij bent als marketeer online minded, analytisch, sociaal en je hart gaat sneller kloppen van online en marketing. Ook weet jij je goed in te leven in de klant, omdat jij het gedrag van de klant precies in de gaten houdt.

Dagelijks houd jij je bezig met het verbeteren van de (online) marketing. Samen met je (marketing) collega's, ondersteund door onze (inhouse) developer en ons extern marketing bureau ontwikkel je nieuwe campagnes en optimaliseer je lopende campagnes. Je analytische ervaring helpt je hierbij.

Samen met je collega's maak je nieuwe plannen en voer je deze uit. Denk hierbij aan het opstarten van nieuwe campagnes, uitbreiden van de collecties, starten van samenwerkingen, verbeteren van content op de website en het sturen en testen van nieuwsbrieven.

Ja, hebben we je aandacht nog?

Jij kan je hier goed in herkennen:

Je hebt online marketing ervaring.

Je hebt ervaring met e-commerce.

Houd ervan om de cijfertjes van campagnes in te duiken.

Werkt graag samen met collega's.

Overziet projecten.

Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Je bent creatief en werkt zelfstandig.

Als wij zeggen BERT, Pinguin, ROAS, dan weet je waar we het over hebben.

Marketeer Simone: "De ene dag ben ik bezig met een Weer verliefd op je Huis make-over, de andere dag zijn we aan het brainstormen over de Black Friday campagne. De grote diversiteit in projecten maakt mijn werk zo leuk en uitdagend."

  1. het team Werk aan de Muur

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne werkomgeving op kantoor én thuis. Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met leuke afwisseling op het gebied van online marketing, kunst en interieur. Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen. De Werk aan de Muur familie werkt met veel passie samen en houdt van een gezellige werksfeer.

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Stuur dan snel je motivatie en CV naar:

stephanie@werkaandemuur.nl

Soort dienstverband: Fulltime (minimaal 36 uur)

Meer over Werk aan de Muur

Hoe het werkt

Over het team

Bekijk de klantenservice vacature