20211202 142948 9 C1 A1531 Bibi Veth

Vacature content marketeer

Ons marketingteam zet zich iedere dag in om klanten te bereiken en te inspireren en is op zoek naar een nieuw teamlid! Ben jij de content marketeer met aantoonbare ervaring in e-commerce en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op je werk? Dan hebben we elkaar gevonden! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Content Marketeer (minimaal 36 uur).

Bij Werk aan de Muur verkopen we via onze webshop de mooiste werken voor aan je muur. Al meer dan 10.000 kunstenaars - fotografen, maar ook schilders en digital artists - bieden hun werk aan op ons platform. Dat zorgt voor een heel divers aanbod; voor iedere stijl is er wel een passend Werk aan de Muur te vinden.

  1. Vtwonen interieurtalent E08 Finale Vierkant 1080x1080px

Wat houdt de functie in?

Je tweede natuur is schrijven en creëren; je vindt een gedegen contentstrategie belangrijk en je hart gaat sneller kloppen van inspirerende content op het gebied van home en living. Ook werk je graag samen met externen om de meest toffe en succesvolle marketingcampagnes te realiseren.

Op dagelijkse basis ga jij je bezig houden met het inspireren van onze klanten aan de hand van verschillende (online) marketing activiteiten. Je gaat daarbij aan de slag met content in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het creëren van blogs en nieuwsbrieven, het schrijven en uitzetten van persberichten, het onderhouden van relaties met onze partners, het ondersteunen bij radio- en TV campagnes en het organiseren van kleine evenementen. Dit alles doe je in samenwerking met een leuke club (marketing)collega's, onze freelancers en externe specialisten.

  1. stylists network - profile
  1. Werkaandemuur 74373393 569027513884841 6570850676418131801 n e79c8ed798970a319ae229f388505c39
  1. Werkaande Muur Oh My Prints 1080x1080 blackfriday21 post Marieke

Nog steeds enthousiast? En kun je je vinden in dit plaatje?

Je hebt (online) marketing ervaring.

Je hebt ervaring met e-commerce.

Schrijven is op jouw lijf geschreven.

Je werkt graag samen met enthousiaste collega's.

Je hebt grip op projecten en overziet wat er speelt.

Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Je bent creatief en werkt zelfstandig.

Je bent data en resultaat gedreven.

Je bent internationaal minded.

Dan zien we heel graag je motivatie en CV tegemoet!

Marketeer Annet: "De ene dag ben ik bezig met een Weer verliefd op je Huis make-over, de andere dag zijn we aan het brainstormen over de Black Friday campagne. De grote diversiteit in projecten maakt mijn werk zo leuk en uitdagend."

  1. Vacatures Werk aan de Muur

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne werkomgeving op ons kantoor in Haarlem én thuis. Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met leuke afwisseling op het snijvlak van marketing, kunst en interieur. Een plek waar je je kunt blijven ontwikkelen. We werken met veel passie samen en houden van een gezellige werksfeer.

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Stuur dan snel je motivatie en CV naar:

esmee@werkaandemuur.nl

Soort dienstverband: Fulltime (minimaal 36 uur)

Meer over Werk aan de Muur

Waarom Werken bij Werk aan de Muur?

Over het team

Bekijk de online marketeer vacature