Jumbotron marritnieuw

Vacature online marketeer met SEO skills

Ons marketingteam zet zich iedere dag in om klanten te bereiken en te inspireren en is op zoek naar een nieuw teamlid! Ben jij de online marketeer met aantoonbare ervaring in e-commerce, en op zoek naar een baan in een gezellig team? En wil jij grote invloed hebben op je werk op internationaal niveau? Dan hebben we elkaar gevonden!

Bij Werk aan de Muur verkopen we via onze webshop de mooiste werken voor aan je muur. Al meer dan 10.000 kunstenaars - fotografen, maar ook schilders en digital artists - bieden hun werk aan op ons platform. Dat zorgt voor een heel divers aanbod; voor iedere stijl is er wel een passend Werk aan de Muur te vinden.

  1. Werkaande Muur Oh My Prints 1080x1080 blackfriday21 post lianne

Wat houdt de functie in?

Jij bent als marketeer online minded, analytisch en sociaal en je hart gaat sneller kloppen van cijfers en data. Ook weet jij je goed in te leven in de klant - je begrijpt dat de juiste boodschap op het juiste moment essentieel is om campagnes tot een succes te brengen. Jouw analytische blik helpt je bij het vertalen van data in concrete verbeteringen in de customer journey.

Op dagelijkse basis houd jij je bezig met het verbeteren van onze (online) marketing activiteiten. Je gaat daarbij zelfstandig aan de slag met SEO, een discipline waar je al de nodige ervaring mee hebt. Daarnaast ga je samen met onze performance marketeer aan de slag met paid en social advertising, affiliate marketing en het optimaliseren van geautomatiseerde email campagnes. Samen met je (marketing) collega’s ontwikkel je nieuwe campagnes en optimaliseer je lopende campagnes. Je wordt daarbij ondersteund door onze in-house developers en externe specialisten. Dit doe je niet alleen voor Nederland, maar ook voor alle aankomende landen waar we willen gaan lanceren.

  1. Binnenkijker theobert
  1. PT 8 Zwijndrecht NA HR 047
  1. WVOJH Afl 12 Kampen 042

Nog steeds enthousiast? En kun je je vinden in dit plaatje?

Je hebt ervaring met e-commerce.
Je hebt kennis van en ervaring met SEO.
Je hebt ervaring met of interesse in paid en social advertising, affiliate marketing en email marketing.
Je houdt ervan om campagnes te analyseren en optimaliseren.
Termen als ROAS en BERT zijn jou niet onbekend.
Je werkt graag samen met een gezellige club collega's.
Je bent sociaal en communicatief vaardig.
Je bent creatief en werkt zelfstandig.
Je bent internationaal minded.

Marketing specialist Lianne: "Ik houd ervan om alle ontwikkelingen van performance marketing te volgen en te kijken hoe we onze campagnes steeds kunnen optimaliseren."

  1. Vacatures Werk aan de Muur

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een fijne werkomgeving op kantoor én thuis. Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met leuke afwisseling op het gebied van online marketing, kunst en interieur. Een plek waar je je kan blijven ontwikkelen. De Werk aan de Muur familie werkt met veel passie samen en houdt van een gezellige werksfeer.

Past dit echt bij jou – of bij iemand die je kent? Stuur dan snel je motivatie en CV naar:

esmee@werkaandemuur.nl

Soort dienstverband: Fulltime (minimaal 36 uur)

Meer over Werk aan de Muur

Waarom werken bij Werk aan de Muur?

Over het team

Bekijk de content marketeer vacature