Craft Header Zakelijk

Kunst op maat voor jouw bedrijf

Je kantoor, salon, praktijk, winkel, cafe of andere zaak is de plek waar je klanten zijn. De juiste uitstraling is zeer belangrijk. Een onuitwisbare eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Met prachtige wanddecoratie geef je de ruimte een eigen gezicht. Beeld dat de identiteit van jouw onderneming onderstreept. Wij zoeken graag samen met jou naar een serie werken die jouw verhaal vertellen.

Tip! Op zoek naar een kado voor je werknemers? Of heb je een jubileum of opening van je nieuwste kantoor? Geef een kadobon!

  1. Office Liveworkcreate

De vele voordelen van kunst in kantoor

In onze collectie vind je meer dan 20.000 kunstwerken. Schilderijen, illustraties, foto’s en meer. Kunstwerken van professionele kunstenaars en jong talent. Kunst op kantoor heeft veel voordelen. Het heeft niet alleen een positieve invloed op klanten, omdat het stress reduceert en inspireert, het is ook gunstig voor je werknemers. Een gegeven dat volgens het onderzoek van Viking door werknemers wordt erkent. Namelijk 56% van de werknemers meent dat kunst op kantoor een goede indruk achterlaat op potentiële klanten en werknemers. Door onze uitgebreide collectie is er sowieso iets past wat bij jouw onderneming. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste werk? Laat ons je helpen.

Tip! Uit hetzelfde onderzoek van Viking is gebleken dat 53% het belangrijk vindt dat werknemers een stem moeten hebben in de keuze van welke kunst er op kantoor komt te 'hangen'. Betrek je werknemers dus bij de keuze van de collectie. Super leuk en goed om dus de werknemers zelf de werken uit te laten kiezen!

Inspiratie voor verschillende ruimtes

Kantoor

Kapper

Wachtkamer

Koffietentje

Praktijkruimte

Schoonheidssalon

Werkkamer

Garage

  1. Bb 01

Kunst dat past bij jouw branche

Op basis van soort onderneming hebben we verschillende collecties gemaakt. Zo hebben we onderscheid gemaakt tussen kunst voor kantoor, de werkkamer van freelancers of privé thuis, schoonheidssalon, praktijkruimte, wachtruimte, koffietentje, autogarage en dealership en kunst voor jouw kapsalon. Bezoek de pagina’s voor inspiratie en tips. Staat jouw soort ruimte er niet tussen? Neem contact met ons op! Grote kans dat we iets passends hebben voor jouw branche.

  1. Beautyparlor Frida
  1. Beautyparlor Sfeer
  1. Office Sfeer

Tip! Komt je kunstwerk in een ruimte te hangen waar hygiëne key is? Kies dan voor materialen als naadloos behang en print op doek. Deze materialen kunnen tegen een stootje en zijn eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor bijvoorbeeld in een tandartspraktijk, horeca of operatiekamer.

Product of service wanddecoratie

Liever een werk van het product en/of service die je aanbiedt? Voor iedere sector hebben we mooie beelden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een poster of print van een inspirerende quote of stijlicoon. Op deze manier kun je klanten en werknemers blijven inspireren en motiveren. Ook een foto van de omgeving van jouw werkplek geeft een super mooi effect. Een paar voorbeeld collecties: de transport collectie, de café’s/restaurant collectie, de koeien collectie en de film collectie. Staat jouw sector er niet tussen? Uiteraard vind je collecties eenvoudig terug via onze zoekbalk.

  1. Michielfolkersart 47194783 2204916466502038 2994496500886354060 N

Maatwerk: voor elke ruimte én budget een oplossing

Omdat elk kantoor er anders uitziet, leveren wij in alle maten en op verschillende materialen. Canvas, aluminium, Xpozer maar ook wandvullend op doek of behang. Little cubicals en kale kantoortuinen transformeren zo in handomdraai tot een inspirerende werkomgeving. Wil je het juist groots aanpakken? Ga voor impact met een print die de complete lege muur vult, zoals wandvullend behang of print op doek. Bekijk alle materialen.

Goed om te weten: Je mooiste werken al gevonden in onze collectie? En wil je direct online bestellen? Dat kan bij ons gewoon op factuur!

  1. Fit 8

Print op akoestisch doek: praktisch én smaakvol

Heb je een akoestiek probleem? Akoestiek problemen uiten zich in hinderlijke galm, en kunnen hoofdpijn en concentratieverlies als gevolg hebben. Met onze print op akoestische schilderijen kun je dit probleem aanpakken. Onze geluidsabsorberende schilderijen zijn goed voor het verbeteren van de akoestiek omdat het geluid opgenomen wordt in geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter een doek voorzien van een foto, schilderij of illustratie. Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen. Lees meer over akoestiek of het materiaal print op doek.

Tip! Gebruik de wisseltruc. Het materiaal - print op doek - leent zich perfect voor mensen die van afwisseling houden. Een nieuwe sfeer in kantoor creëer je eenvoudig door een nieuw doek in het frame te plaatsen. Hierdoor heb je binnen enkele minuten een compleet nieuwe uitstraling in kantoor. Leuk per seizoen, of wanneer werken niet meer aansluiten bij de branding van het bedrijf.

We ❤ binnenkijken bij bedrijven!

Binnenkijken bij BCS

Kunst als warm welkom in het kantoor van BCS HRM & Salarisadministratie.

Klaar om je werknemers en klanten te inspireren?

Wil je advies bij het vertalen van jouw merk in kunst? We helpen je graag met een collectie op maat. We houden hierbij rekening met de wensen en de bedrijfsidentiteit. Op praktisch gebied regelen we alles! We helpen je graag op de manier die bij jou past: Neem contact op met onze top stylisten of bezoek onze showroom in het prachtige Haarlem.

Neem contact met ons op Maak een afspraak in onze showroom

Ben je een stylist en wil je regelmatig Werk aan de Muur toepassen in je stijladvies? Neem contact op voor meer informatie over ons partnerprogramma.

We ❤ binnenkijken

Klantfoto: Elephant van Sasha Donker, op print op doek
Klantfoto: Angie green van Atelier Paint-Ing, op canvas
Klantfoto: Amerikaanse vrachtwagens van richard de bruyn, op canvas
Klantfoto: WHITE WASH van LOUI JOVER, op canvas
Klantfoto: Skyline Rotterdam Panorama van Joram Janssen, op canvas
Klantfoto: Meisje met parel - Meisje van Vermeer - Schilderij (HQ) van Schilderijen Nu, op canvas
Klantfoto: Willem I, prins van Oranje, Adriaen Thomasz. Key van Meesterlijcke Meesters, op canvas
Klantfoto: Koningin Elizabeth van Bourbon van Diverse Meesters, op canvas
Klantfoto: De bedreigde zwaan, Jan Asselijn van Rebel Ontwerp, op canvas
Klantfoto: Vuurtoren Texel van Rudie Knol, op canvas
Klantfoto: Vincent van Gogh. Rustende boeren van 1000 Schilderijen, op naadloos behang
Klantfoto: Het Melkmeisje met de parel. van Creative Masters, op canvas
Klantfoto: Dutch Love van Sander Van Laar, op behang
Klantfoto: Rode kraag, Yamakawa Shuho van 1000 Schilderijen, op fotoprint
Klantfoto: Koeien in oude koeienstal van Inge Jansen, op behang
Klantfoto: Zomerweelde van Rebel Ontwerp, op canvas
Klantfoto: Oudegracht met de Hamburgerbrug  Utrecht in de mist van De Utrechtse Grachten, op naadloos behang
Klantfoto: Amsterdam van Waag technology & society, op staal
Klantfoto: The face in the forest van Gabi Hampe, op fotoprint
Klantfoto: Vaas met bloemen, Rachel Ruysch (gezien bij vtwonen) van Schilders Gilde, op print op doek

Liever persoonlijk advies? Kies voor de manier die bij jou past!

App, bel of mail ons

Gebruik de app

Bezoek onze showroom