Bestel kunst reproducties bij Werk aan de Muur

Decoreer je huis met afdrukken in de hoogste kwaliteit

Je hebt iets met moderne of klassieke kunst, maar een origineel gaat je net wat te ver? Bij Werk aan de Muur vind je de mooiste reproducties. Van moderne Pop Art naar de Oude Meesters. Maak van je huis een galerie.


Stijlvolle wanddecoratie: Bestel kunst reproducties bij Werk aan de Muur

Niets mis met reproducties. Je ziet ze in bijna elk interieur terugkomen. Sowieso heeft natuurlijk niemand een echte Oude Meester thuis, dus je zal wel moeten nietwaar?! Een Oude Meester past zeker nu ook perfect in je moderne en Scandinavische inrichting. Ga voor kleurrijk en vrolijk en kies er eentje uit de collectie bloemstillevens.

Oude Meesters: Klassieke reproducties

Ze blijven populair, de Oude Meesters. De bekende klassiekers, die je in de belangrijkste musea van de wereld in het echt kan zien, pronken bij jou thuis aan de muur. De collectie is groot en bevat vele bekende kunstenaars. Van Rembrandt, van Gogh, Monet, Degas, Cézanne, Gauguin tot Renoir. De reproducties bedekken verschillende tijdperken van de kunstgeschiedenis: van de impressionistische stillevens van de tweede helft van de 19e eeuw tot aan de klassiekers van de barokke schilderkunst.

Een selectie uit de beroemde werken die bij Werk aan de Muur te bestellen zijn: De Nachtwacht (Rembrandt), De Amandelbloesem (van Gogh), De Bedreigde Zwaan (Jan Asselijn), Kinderen der Zee (Jozef Israëls), Morgenrit langs het strand (Anton Mauve), Het puttertje (Carel Fabritius) en natuurlijk het Melkmeisje en het Meisje met de Parel (Vermeer). Maar ook zeker de minder bekender werken vind je in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan Johan Barthold Jongkind en Odilon Redon. Of blader door de collectie van Zeeslagen en stillevens met eten & drinken.


Giclée prints op canvas: Hét materiaal voor jouw kunst reproductie

Wil je zo dicht mogelijk bij het origineel blijven, kies dan voor een oude meester op canvas. De kwaliteit van het canvas zal je verbazen! Het canvas mag zichzelf giclée kwaliteit noemen. Dit houdt in dat er met materialen en inkten van de hoogste kwaliteit geprint wordt. De prints worden gemaakt met 12 kleuren pigment-inkten. Deze zorgen ervoor dat de verfstrepen zo dicht mogelijk bij het origineel komen. De print werken we af met een vernislaag zodat UV-licht geen invloed heeft op de inkten.

Klantfoto
Klantfoto
Klantfoto
Klantfoto

Je favoriete reproductie op behang

Wil je de complete uitstraling van je woon- of slaapkamer van top tot teen aanpassen? Denk dan eens aan wandvullend behang! Met een oude meester op behang waan je je helemaal in de oude tijd en krijg je je favoriete kunstwerk levensgroot aan de muur.

Klantfoto

Reproducties op maat: Bestel ze bij Werk aan de Muur

Welk werk je ook kiest, we maken alles in de hoogste kwaliteit speciaal voor jou. Dat houdt in dat je niet alleen zelf het materiaal maar ook de maat kiest. Van handzaam tot wandvullend, zeg het maar! We bezorgen je bestelling in een paar dagen gratis thuis.

6 redenen waarom je voor een reproductie van Werk aan de Muur kiest

Je wil je kamer verfraaien met een tijdloze klassieker aan de muur? Bij Werk aan de Muur krijg je je favoriete kunstwerk in de hoogste kwaliteit gratis thuis bezorgd. Alle redenen waarom je kiest voor Werk aan de Muur vind je hieronder

1. Grote collectie beelden

Van de Nachtwacht tot aan het Meisje met de Parel, onze collectie bevat alle klassiekers. Maar ook de meer onbekende oude meesters vind je in de collectie. En staat jouw favoriet er toch nog niet bij? Laat het ons weten, dat regelen we voor je!

2. Bestel alles op maat

Elk werk bestel je in de maat zodat het helemaal in jouw interieur past. Elk huis is anders, dus standaard maten passen niet overal. Alles maken we op maat! Staat jouw maat er niet tussen? Neem contact met ons op, want in overleg helpen we je graag verder.

3. Afdrukken in de hoogste printkwaliteit

We staan achter al onze materialen. Wat je ook kiest, het is van de hoogste kwaliteit - daar mag je ons aan houden. De prints zijn allen UV-bestendig zodat het zelfs na enkele jaren er nog prachtig bijhangt. Niet alleen kies je zelf het materiaal en de maat, bij veel materialen maak je het werk nog persoonlijker. Kies bij canvas voor 2 of 4,5 cm dik canvas. Of maak hem af met een baklijst. Bij aluminium en staal kies je uit glans of mat. Zo past hij écht in jouw interieur.

4. Kies voor een hoogwaardige giclée kunstdruk op canvas

Op canvas prints reproduceren we in giclée kwaliteit. De prints worden gemaakt met een 12-kleurenprinter. De pigmentinkten worden laag voor laag op het canvas gesproeid. De 12 kleuren zorgen voor een zeer hoog kleurenspectrum en een bijzonder hoge resolutie.

5. Gratis bezorgd

Geen verrassingen tijdens het afrekenen. Jouw nieuwste kunstwerk leveren we kostenloos bij je aan de deur. Ga uit van 5 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Neem contact met ons op. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak een uitzondering maken.

6. Als "Uitstekend" beoordeeld

Honderden klanten hebben ons beoordeeld als "Uitstekend". Klanten waarderen ons advies, maar ook zeker vanwege de kwaliteit van het product!


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja