L'art acoustique d'Werk aan de Muur

Akoestische schilderijen

Verbeter de akoestiek, verminder de galm

Akoestiek is in veel huizen en kantoren een uitdaging. Akoestiek problemen uiten zich in hinderlijke galm, en hebben hoofdpijn en concentratieverlies als gevolg. Met ArtFrame van Werk aan de Muur verbeter je de akoestiek!

Akoestische schilderijen in iedere maat, voor elke muur

Galm in je huis of woonkamer wordt veroorzaakt door de weerkaatsing van geluid. Geluid weerkaatst op harde en gladde oppervlaktes zoals glas en muren. Akoestiekproblemen kan je op veel verschillende manieren aanpakken. Bijvoorbeeld door de indeling te veranderen, of planten neer te zetten. Een andere mogelijkheid is het ophangen van akoestische schilderijen.

 1. L'art acoustique à domicile avec Werk aan de Muur

Gebruik ArtFrame™ met geluiddempende panelen

Geluidsabsorberende schilderijen zijn goed voor het verbeteren van de akoestiek omdat het geluid opgenomen wordt in geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter een doek voorzien van een foto, schilderij of illustratie. Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen.

ArtFrame
is in alle maten verkrijgbaar. En dat is belangrijk, want hoe groter de ArtFrame, hoe meer geluid er wordt gedempt.

Akoestische bestsellers

Nieuwkomers

Absorptiewaardes akoestisch ArtFrame™

Hoe groter het ArtFrame, hoe meer effect het heeft op het dempen van het geluid. Als stelregel houden wij aan dat tussen de 25 en 50% van het vloeroppervlak aan geluidsabsorberende producten moet worden toegepast. Stel dat de ruimte 80 m2 is, dan is er minimaal 20 m2 aan materiaal nodig. Het polyesterwol heeft een densiteit van 20 Kg per m³ en heeft uitstekende geluidsabsorberende en thermische eigenschappen en is vriendelijk voor de huid. Het materiaal geeft geen stofvorming en bevat geen chemische bindmiddelen. Daarnaast is het niet giftig en 100% recyclebaar.

Ook kan je kiezen voor extra objecten in je interieur om je akoestiek te verbeteren. Denk niet alleen aan akoestische schilderijen, maar ook aan planten, roomdividers en meer. Lees onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.

ArtFrame™ bij klanten aan de muur

 • Klantfoto: Isles of Wonder (gezien bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven) van Jesper Krijgsman, als artframe
 • Klantfoto: No Regrets van Jacky, als artframe
 • Klantfoto: Modern portret van een jonge vrouw in oranje en bruin tinten van Carla Van Iersel, als artframe
 • Klantfoto: Lola van Mirjam Duizendstra, als artframe
 • Klantfoto: Bloemenveld petites fleurs kleurrijk van Bianca ter Riet, als artframe
 • Klantfoto: Celia Thaxter's Garden, Eilanden van Shoals, Maine, als artframe
 • Klantfoto: Houses on the Achterzaan Artist-Claude Monet van Lars van de Goor, als artframe
 • Klantfoto: Melkmeisje - Meisje met de parel - de Nachtwacht van Lia Morcus, als artframe
 • Klantfoto: Meisje met de Parel - The Metallic Edition (gezien bij vtwonen) van Marja van den Hurk, als artframe
 • Klantfoto: Flourish (gezien bij vtwonen) van Jesper Krijgsman, als artframe
 • Klantfoto: Gwendolyn and the Tulips van Marja van den Hurk, als artframe
 • Klantfoto: La Femme au Chapeau van Marja van den Hurk, als artframe
 • Klantfoto: Sandy Balance I, Mary Urban van Wild Apple, als artframe
 • Klantfoto: Amandelbloesem van Vincent van Gogh (Oker) , als artframe
 • Klantfoto: Modern, Abstract Digitaal Kunstwerk in Grijs Oranje van Art By Dominic, als artframe
 • Klantfoto: Mathieu van der Poel wint in Siena van Leon van Bon, als artframe
 • Klantfoto: Royal Respect van Sander Van Laar, als artframe
 • Klantfoto: Wildebloemige herfst I van Munich Art Prints, als artframe
 • Klantfoto: Portret van Adriana Croes, Johannes Cornelisz. Geschilderd door Verspronck met potlood van Maarten Knops, als artframe
 • Klantfoto: Keep the balance van Carla Mesken-Dijkhoff, als artframe

De grootste collectie akoestische schilderijen

Kies uit de mooiste foto's, schilderijen, illustraties en meer. Alle werken zijn leverbaar als ArtFrame. De geluidsabsorberende schilderijen worden op maat gemaakt en daarom in elke maat te leveren. Hang een mooi werk boven je bank, of ga voor een wandvullende oplossing in je kantoor.

De collectie van Werk aan de Muur komt voort uit de samenwerking met duizenden beeldmakers. Laat je inspireren door de bestsellers. Onze stylisten hebben ook suggesties voor je woonkamer, kantoor en meer kamers gemaakt.

Shop hier jouw ArtFrame

"Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint."

- Recensie door Rob

6 redenen waarom je voor een akoestisch schilderij van Werk aan de Muur kiest

Pak akoestische problemen aan met schilderijen die hier speciaal voor gemaakt zijn. Niet alleen pak je het probleem aan, je pakt het aan met een prachtig Werk aan de Muur! Kies uit de grootste collectie een werk wat helemaal bij jou past. Alle redenen waarom je kiest voor Werk aan de Muur vind je hieronder.

1. Pak je akoestische problemen aan

ArtFrame is speciaal gemaakt om problemen met galm in je woonkamer of op kantoor aan te pakken. Hoe groot je muur ook is, we maken de schilderijen in elke maat!

2. Hoge print kwaliteit

De doeken hebben minuscule gaatjes om het geluid door te laten. Als je het doek in het echt ziet, zou je niet zeggen dat die gaatjes er zitten! Het geluid wordt opgenomen in de geluiddempende panelen die onzichtbaar achter het doek geplaatst worden.

3. In aluminium, wit of zwart

Kies voor de lijst die past bij jouw interieur. De stevige aluminium profielen, van 2,6 cm dik, leveren we in aluminium kleur, wit en zwart.

4. Grootste collectie akoestische schilderijen

We werken samen met duizenden creatieve beeldmakers om jouw de mooiste en meest uitgebreide collectie aan te bieden. Blader door onze rubrieken en zoek de mooiste foto's, schilderijen, illustraties en meer.

5. Gratis bezorgd

Jouw ArtFrame leveren we kostenloos bij je thuis of op kantoor. Ga uit van 10 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Neem contact met ons op. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak een uitzondering maken.

6. Als "Uitstekend" beoordeeld

Honderden klanten hebben ons als "Uitstekend" beoordeeld. Niet alleen de kwaliteit van het werk krijgt een hoge beoordeling, maar ook ons advies en meedenken. En dat doen we graag, vinden we leuk!