de kleurrijke illustraties voor mymuesli

mymuesli x Werk aan de Muur

Werk aan de Muur en mymuesli vieren samen feest. Dit jaar bestaat Werk aan de Muur 10 jaar en mymuesli 15 jaar, tijd om dit groots te verpakken! Zes kunstenaars van Werk aan de Muur zijn aan de slag gegaan om een feestelijk ontwerp te maken voor de bekende kokers van mymuesli. De kunstenaars kregen één opdracht mee: ontwerp een feestelijk design, zodat ontbijten een feestje wordt. Onderstaande werken zijn het resultaat van de finalisten.

 1. Tuinfeest in de zomer
  van Tanja Udelhofen

 1. De Bloemenzee | Aquarel schilderij
  van WatercolorWall

 1. Ontbijt is jouw feestje!
  van Gilmar Pattipeilohy

 1. Famke
  van Mirjam Duizendstra

 1. Ikaro
  van Jesper Krijgsman

 1. MIND FEST
  van ENCORE MARKET

 1. Mymuesli finalisten

Maak van ontbijten een feestje

Als je ons via Instagram volgt heb je het waarschijnlijk wel voorbij zien komen: Zes kunstenaars van Werk aan de Muur zijn aan de slag gegaan om een feestelijk ontwerp te maken voor de bekende kokers van mymuesli. De stemmen zijn geteld en de drie winnaars zijn: Gilmar Pattipeilohy, Ricardo Bouman en Josje Sturm! Het zijn heel verschillende designs geworden met vrolijke kleuren. De komende 2 maanden kan je deze feestelijke mymuesli kokers bestellen via de website van mymuesli.

Bestel jouw favoriete koker

De verhalen achter de designs

De kunstenaars kregen een thema mee voor hun ontwerp: feestelijk ontbijten. Natuurlijk zit er nog veel meer gedachtengang achter de kunstwerken. Benieuwd? Lees hun interviews om alles over ze te weten te komen.

Studio BRAINSTURM

Mirjam Duizendstra

Jesper Krijgsman

Tanja Udelhofen

Gilmar Pattipeilohy

WatercolorWall

Alle inzendingen

Er waren nog meer inzendingen voor de mymuesli x Werk aan de Muur campagne. Onderstaande werken hebben het net niet gered tot de finalisten, maar zeker het bekijken waard!

 1. Muesli Party
  van Harry Hadders

 1. Ontwerpwedstrijd
  van Dina Dankers

 1. Feestelijk Ontwerp
  van MDRN HOME

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails