Shop nu met 10% korting Nog 12 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

'A Love Letter to Hydrangeas'

- Werkcode: 686259

Roelina Holtrop over 'A Love Letter to Hydrangeas'

Drie Hortensia's in paars tinten.
Roelina Holtrop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roelina Holtrop

Roelina M. Holtrop: Fine fleur van de fotografie

Ben je een vroegbloeier of een laatbloeier? Het is maar hoe je het bekijkt. Roelina is het allebei! Al vroeg straalde ze als danseres/zangeres. Ze reisde de wereld over en deed zelfs mee aan het Nationale Songfestival met de groep Sisters. Wat volgde was een veelzijdig leven vol verrassingen en avontuur. Dankzij haar werk als styliste, stemacteur en persvoorlichter voor RTL, waren de tv-wereld en showbizz nooit ver weg. Uiteindelijk gesetteld in Amsterdam, getrouwd en moeder van een zoon, bleek Roelina nóg een creatief talent te hebben. Na haar studie aan de Fotovakschool Amsterdam vond ze haar echte bestemming als fotograaf. Noem haar een laatbloeier, zo je wilt, maar in de fotografie komt alles samen. Haar gevoel voor mensen, styling, improviseren (en regisseren) én de natuur. Roelina's indrukwekkende foto's van jubelende, bloeiende bloemen zijn een feest. De liefde voor hun diepe kleuren en grillige vormen spat ervan af.
Hang ook zo'n fleurig fotofeest aan je wand en breng je huis – vroeger of later – tot bloei. Of neem eens zo'n fotografisch bloemetje mee als indrukwekkend cadeau. Gegarandeerd een schot in de roos!
Tekst: Marique de Vries.

Alle werken van Roelina Holtrop


Waarom je kiest voor 'A Love Letter to Hydrangeas' op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

'A Love Letter to Hydrangeas'

Koop de foto 'A Love Letter to Hydrangeas' van Roelina Holtrop op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 686259

Shop nu met 10% korting
Nog 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 97 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.