Een Werk aan de Muur shop

(R)€volution

- Werkcode: 1 030 593

Ruben van Gogh - smartphoneart over (R)€volution

Een mannelijke gestalte hakt in op Bitcoin tegen een achtergrond die zindert van revolutie en opstand.

Revolutie komt in vele vormen, en in deze digitale collage is daar een aantal van verzameld. Een fragment van het overbekende schilderij: La Liberté guident le peuple (De Vrijheid leidt het volk), van Eugène Delacroix, het Bitcoin-embleem, de contouren van een van de overvallers van de Tefaf Antiekbeurs 2022 in Maastricht, en ergens op de achtergrond zijn zelfs Adam en Eva tijdens de Zondeval te zien.

Kortom een grafische reflectie op de broeierige tijd waarin we leven. Door de verschillende deels transparante lagen waarin dit kunstwerk is opgebouwd, zijn er allerlei oppervlakte-structuren te zien, wat dit werk een ruige, urban uitstraling geeft. Echt werk van 2002.

Bij iedere aankoop breng ik een kleine wijziging aan in het digitale schilderij, zo heb je altijd je eigen, unieke Van Gogh aan de muur!
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor (R)€volution op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

(R)€volution

Koop dit digital art werk (R)€volution van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 593
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
196,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.