Een Werk aan de Muur shop

#Unieke avondfoto van de Remigius kerk, gemeente Duiven

- Werkcode: 203 162

Fotografie Arthur van Leeuwen over #Unieke avondfoto van de Remigius kerk, gemeente Duiven

Deze unieke avondfoto die ik heb gemaakt van de Remigius kerk in de gemeente Duiven is uniek, omdat je deze kerk nooit meer zo zal zien zoals je hem nu op de foto ziet.
Deze kerk, ook de Remigius kerk genoemd in Duiven, die op het Remigiusplein staat, kon je nooit in zijn geheel fotograferen, omdat de zijkant van deze prachtige kerk belemmerd werd door een gebouw aan de zijkant. Eind 2015 moest het gebouw plaats maken voor nieuwbouw, dus het gebouw werd gesloopt. Heel even was de kerk weer te zien in zijn volle glorie, maar dat duurde niet lang.
In 2016 hebben ze een groot winkelpand voor de zijkant van de kerk gezet en nu is alles weer bij het oude, wat erg jammer is.
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor #Unieke avondfoto van de Remigius kerk, gemeente Duiven als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

#Unieke avondfoto van de Remigius kerk, gemeente Duiven

Koop dit digital art werk #Unieke avondfoto van de Remigius kerk, gemeente Duiven van Fotografie Arthur van Leeuwen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 203 162
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
107,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.